Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Μανωλάς: «Να τιμωρηθούν όλοι»


Την τιμωρία όλων όσων εμπλέκονται στο σκάνδαλο των «στημένων» παιχνιδιών ζήτησε, με δηλώσεις του σε κυριακάτικη εφημερίδα, ο Στέλιος Μανωλάς.
Ο άλλοτε «βράχος» της άμυνας της ΑΕΚ είπε στην Real News: «Να φτάσει επιτέλους το μαχαίρι στο κόκαλο και ο οποιοσδήποτε αποδεδειγμένα ευθύνεται να λογοδοτήσει και να τιμωρηθεί παραδειγματικά, είτε παράγοντας είναι είτε ομάδα.
Μα Ολυμπιακός λέγεται, μα Παναθηναϊκός, μα ΑΕΚ, μα ΠΑΟΚ, μα Άρης, όποιος και αν είναι, όσο ψηλά κι αν βρίσκεται, να υποστεί τις σκληρές συνέπειες του νόμου. Ν' αρχίσουν κάποτε οι νόμοι να εφαρμόζονται και στην Ελλάδα.
Η τιμωρία πρέπει να είναι σκληρή, ανάλογη του κακού που ο τάδε παράγοντας ή η δείνα ομάδα προκάλεσε. Κάποια στιγμή -και ευελπιστώ να έφτασε αυτή η στιγμή- πρέπει το ποδόσφαιρο να καθαρίσει. Δεν γίνεται να προχωρήσουμε με σκιές και φαντάσματα. Η μεγάλη πληγή είναι το στοίχημα. Και όχι μόνο το στοίχημα, ο τζόγος γενικότερα μαυρίζει το ποδόσφαιρο και την κοινωνία μας ολόκληρη.
Δεν κρύβω ότι χαίρομαι πολύ που τίποτα δεν επιλήψιμο στις κινήσεις των ανθρώπων της ΑΕΚ. Και παρά το γεγονός ότι δεν έχουν βγει τα πάντα στη φόρα, είμαι αισιόδοξος ότι στην ομάδα μου, στη ζωή μου ολόκληρη έτσι την χαρακτηρίζω την ΑΕΚ, δεν θα βρεθεί κανείς να της προσάψει τίποτα το επιλήψιμο. Το ποδόσφαιρο πρέπει να γκρεμιστεί και να χτιστεί από την αρχή αν χρειαστεί. Να ξεβρομίσει εντελώς. Το έχουμε ανάγκη σ' όσα δεινά περνάμε ως χώρα, να μας διασκεδάζει και ν μας παίρνει μακριά το μυαλό από βάσανα και έγνοιες. Να ξεδίνουμε όσο μπορούμε».

Πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: