Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Στοιχημα με Τενοριο

Καλημερα σας.Στα στοιχηματικά μας όχι και κάτι το πολύ σπουδαίο, δύο επιλογές έχω ξεχωρίσει και αυτές θα παίξω.Με επιλογές διημέρου θα πάμε, μία από το Σάββατο και μία από την Κυριακή.


Πάμε ευθύς αμέσως να δούμε τι υπάρχει.



Varnamo - Assyriska (2)

Γκέλα ολκής έκανε την περασμένη αγωνιστική μέσα στην έδρα της η Assyriska , αφού κατάφερε καί έχασε από το μπάζο τις κατηγορίας, την Qviting.Η Assyriska είναι καλή δυνατή και ποιοτική ομάδα , και έχει στόχο την άνοδο.Είναι ομάδα που διαθέτει χρήμα και είναι οικονομικά εύρωστη.Σαφώς χωρίς αμφιβολία είναι πολύ πιό ανώτερη ποιοτικά από την σημερινή της αντίπαλο.

Δεν είναι σε καθόλου καλή κατάταση η ομάδα της Varnamo, καθώς παραμένει χωρίς νίκη γιά 5 σερί αγώνες.Έχει να κερδίσει απο τον μήνα Μάιο.Μεγάλο πρόβλημα στην επίτευξη του γκόλ αφού στα τελευταία 6 παιχνίδια της έχει σκοράρει με το ζόρι μόλις μία φορά.Ομάδα χωρίς πολλές μεγάλες φιλοδοξίες θα παλέψει αποκλειστικά και μόνο για την επιβιωσή της.Διαθέτει μία από τις χειρότερες άμυνες στην κατηγορία , με 23 γκολ παθητικό.

Την περασμένη αγωνιστική η Assyriska την έκανε την γκέλα της, και μάλιστα στεναχωριέμαι ιδιαίτερα όταν βλέπω στοιχήματα που είχαν μέσα την Assyriska στο 1,30 και στο 1,25.Θεωρώ πως τώρα αξιζει να παιχτεί το διπλό, για τον λόγο το ότι διαθέτει ανώτερη και πιό ποιοτική ομάδα, αλλά και για τον λόγο το ότι η απόδοση της στο διπλό είναι αρκετά ικανοποιητική.

Στις επιλογές μου το διπλό της ανώτερης Assyriska σε απόδοση (2,30)



Halmstads - AIK (2)

Στον πάτο της βαθμολογίας βρίσκεται η Halmstads με μόλις 7 βαθμούς σε 14 παιχνίδια ως τώρα.Μετρά 2 σερί ήττες και 7 σερί παιχνίδια χωρίς τρίποντο.Η χειρότερη στατιστικά και όχι μόνο ομάδα της κατηγορίας , με μόλις 9 γκολ ενεργητικό και 22 γκολ παθητικό.Εντός έδρας μρτρά 3 ήττες σε 7 παιχνίδια, με 1 νίκη και 3 ισοπαλίες..

Σε άνοδο τον τελευταίο καιρό η ομάδα της AIK η οποία και μας καλοπλήρωσε την περασμένη αγωνιστική και μας δικαίωσε με την νίκη της.Διαθέτει σαφώς πιό ποιοτικό και έμπειρο σύνολο από την Halmstads και σαφώς έχει προβάδισμα νίκης.

Φόρμα παράδοση αλλά και αγωνιστικά νέα χρίζουν φαβορί δικαίως την ομάδα από την Στοκχόλμη.

Επιλογή το διπλό της AIK σε απόδοση (2,20)




Στη σούμα, δυάδα με : Assyriska - AIK.



Καλά να περνάτε, τα σέβη μου ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: