Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

Οι δύο «δρόμοι» για Πογέτ!


Οι δύο «δρόμοι» για Πογέτ

Όχι, δεν αναφερόμαστε στο προπονητικό του μέλλον, αλλά στα δύο πλάνα που «παίζουν» στο μυαλό του Γκουστάβο Πογέτ για τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Η ΑΕΚ θέλοντας και μη άλλαξε «τσιπάκι» από το πρωί της Παρασκευής και σκέφτεται τον αγώνα της Δευτέρας με τον Αστέρα στην Τρίπολη, μιας και το Κύπελλο… μας τελείωσε.

Ο Γκουστάβο Πογέτ προσπαθεί να αποβάλει την απογοήτευση από τους παίκτες του για την απώλεια δυνατότητας διεκδίκησης ενός τίτλου και τους επισημαίνει τη σημασία να ολοκληρώσει η «Ένωση» το πρωτάθλημα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο Ουρουγουανός προπονητής πέραν αυτού έχει να αντιμετωπίσει και τις απουσίες. Μάνταλος, Μπακάκης, Ντίντακ και Σουκουλίνι είναι ξανά εκτός και ο ίδιος καλείται να βρει λύσεις. Ο Σοϊλέδης θα πάρει δεδομένα τη θέση του αριστερού μπακ, ενώ ως αντι-Μάνταλος θα παίξει και πάλι ο Βάργκας. Αυτό που δεν είναι σαφές είναι αν ο Βενεζουελάνος θα πάρει ακριβώς το ρόλο που είχε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό σε 4-3-3 ή θα διαφοροποιηθεί το σύστημα. Κι αυτό γιατί η «Ένωση» είχε καλύτερη εικόνα όταν στο δεύτερο μέρος του ντέρμπι η διάταξή της μετατράπηκε (με την είσοδο Τζεμπούρ και Αραβίδη) σε 4-4-2 ή 4-4-1-1, με τον Βάργκας και τον Μπαρμπόσα ως εξτρέμ.

Κατά τα άλλα, δεν αναμένονται εκπλήξεις. Ο Κορδέρο είναι μεν στην αποστολή, αλλά δύσκολα θα βρει θέση στο βασικό σχήμα, όπως και ο Μπουονανότε. Η αποστολή: Mπαρόχα, Ανέστης, Σοϊλέδης, Άρθο, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Τζανετόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Κορδέρο, Μπαρμπόσα, Σιμόες, Βάργκας, Πλατέλλας, Γιόχανσον, Μπουονανότε, Πέκχαρτ, Τζεμπούρ, Αραβίδης.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: