Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

Παράσχος: «Αν μας έδιναν το πέναλτι»


Παράσχος: «Αν μας έδιναν το πέναλτι»

Στο πέναλτι που δεν έδωσε ο διαιτητής στον Πλατανιά απέδωσε την ισοπαλία κόντρα στον Πανιώνιο ο Γιώργος Παράσχος.

Ο τεχνικός των Κρητικών τόνισε πως θα γινόταν διαφορετικό ματς και θα ήταν άλλο το αποτέλεσμα κόντρα σε μια ομάδα που αγωνίζεται αμυντικά, ενώ στάθηκε στη συμπεριφορά των ρέφερι στα Περιβόλια.

Αναλυτικά: «Παρόλο όλο που δεν μ' αρέσει να ασχολούμαι με τη διαιτησία, σήμερα θα ασχοληθώ, γιατί κάπου ο "κόμπος έφτασε στο χτένι". Πιστεύω ότι, αν στο δεύτερο λεπτό μας είχε δοθεί το καθαρό πέναλτι το οποίο δεν μας δόθηκε, για μια ακόμα φορά, εάν γινόταν εκεί το γκολ, τα πράγματα στη συνέχεια θα ήταν πολύ διαφορετικά.

Και όταν έχεις έναν Πανιώνιο απέναντί σου, που είναι μια αμυντικογενής ομάδα, από εκεί και πέρα, πιστεύω ότι η εξέλιξη του παιχνιδιού θα ήταν εντελώς διαφορετική, θα γινόταν ένα πολύ πιο όμορφο παιχνίδι. Δυστυχώς, αυτοί οι διαιτητές είναι κάθε Κυριακή οι πρωταγωνιστές.

Δεν ξέρω πως μας βλέπουν εμάς και επειδή παίζουμε σε ένα γήπεδο μπορώ να το πω "ησυχαστήριο", έρχονται εδώ και κάνει ο καθένας ό,τι του κατέβει. Την προηγούμενη Κυριακή, έγιναν πάλι τα ίδια με την Καλλονή και αυτή την αγωνιστική αναγκαζόμαστε και ζητάμε πάλι κάποιο πέναλτι».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: