Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

Βελέντζας: «Καλύτερος παίκτης της ΑΕΛ ο διαιτητής»


Βελέντζας: «Καλύτερος παίκτης της ΑΕΛ ο διαιτητής»

Έξαλλος με τη διαιτησία του Φωτιάδη, εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου, ο βοηθός του Μπάμπη Τεννέ, Λευτέρης Βελέντζας, χαρακτηρίζοντας τον καλύτερο παίκτη της ΑΕΛ.

«Δεν υπολογίσαμε τον καλύτερο παίκτη της ΑΕΛ, τον διαιτητή Φωτιάδη», ήταν η... καυστική τοποθέτηση του βοηθού του Μπάμπη Τεννέ στον πάγκο του Απόλλωνα, Λευτέρη Βελέντζα, δείχνοντας τη δυσαρέσκειά του για τον τρόπο που ο διαιτητής αντιμετώπισε την Ελαφρά Ταξιαρχία.

Αναλυτικά όσα είπε

«Ο Απόλλων έχει ιστορία 125 χρόνια. Δεν μπορεί κανείς να μην σέβεται την ιστορία του. Είμαστε η πιο καθαρή ομάδα που υπάρχει. Και η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Όλη η Ελλάδα είδε τι έγινε στο γήπεδο. Δεν υπολογίσαμε όμως τον καλύτερο παίκτη της ΑΕΛ, τον διαιτητή Φωτιάδη. Κι επειδή την προηγούμενη ομάδα είδαμε το οφσάιντ από το κέντρο και τι ακολούθησε είστε ικανοί να μας πείτε πως το πέναλτι το οποίο δεν υπάρχει ήταν 50-50.

Αδικούμαστε από το αποτέλεσμα. Νιώθουμε έτσι. Είμαστε η καλύτερη, η πιο ηθική ομάδα, η πιο καθαρή ομάδα. Ομάδα που πληρώνει πάντα στην ώρα της. Αξίζουμε καλύτερη συμπεριφορά»
, ήταν η αρχική του τοποθέτηση.

Για τις προκλήσεις από τον πάγκο του Απόλλωνα: «Είχαμε αγανακτήσει κι εμείς. Αν όμως αυτό αμαυρώνει την ιστορία του Απόλλωνα τότε έχετε άδικο».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: