Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

Μαντζουράκης: «Χάσαμε πολλές μπάλες»


Μαντζουράκης: «Χάσαμε πολλές μπάλες»

Στις πολλές χαμένες μπάλες των παικτών του απέδωσε την ήττα του Παναιτωλικού από τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Γιάννης Μαντζουράκης.

Ο «Ρουμάνος» τόνισε πως ο «Αγιαξ της Ηπείρου» ήταν ανώτερος και έχασε περισσότερες ευκαιρίες και πως μόνο στο δεύτερο ημίχρονο βελτίωσαν το παιχνίδι τους, ενώ στάθηκε στην έλλειψη των αμυντικών χαφ του.

Αναλυτικά: «Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι, όπου ο ΠΑΣ ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκειά του. Δίκαια έφτασε στη νίκη. Είχαμε προβλήματα, κυρίως στη μεσαία γραμμή, όπου χάσαμε πολλές μπάλες και από εκεί δημιουργήθηκαν και οι επιθέσεις του ΠΑΣ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, όταν βελτιώσαμε το παιχνίδι μας, αν εξαιρέσουμε μια φάση με τον Μανιά και ένα σουτ του Ίλιτς, ήρθε μια φάση με το κόρνερ και την κεφαλιά του Λίλα που μπήκε το γκολ. Όταν πιστέψαμε ότι μπορούμε κάτι καλύτερο, δεχτήκαμε το γκολ από τον ΠΑΣ. Συγχαρητήρια και πάλι στον αντίπαλο.

Ο Κυριακίδης δουλεύει καλά, προπονείται καλά και αυτός είναι ο ρόλος του, να παίζει καλά. Δεν υπήρχε πολύς χρόνος όταν μπήκε το πρώτο γκολ του ΠΑΣ και, επίσης, έχουμε κάποια προβλήματα στη μεσαία γραμμή με ελλείψεις στη γραμμή των αμυντικών χαφ».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: