Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

«Μιλάει με Μαυροειδή η Μάλαγα»


«Μιλάει με Μαυροειδή η Μάλαγα»

Σε ανοικτή… γραμμή με τον Δημήτρη Μαυροειδή βρίσκεται σύμφωνα με τους Ισπανούς η Ουνικάχα Μάλαγα. Η ΑΕΚ είναι αυτή που έχει τον τελευταίο λόγο για τον Έλληνα σέντερ.

Δυνατό μπάσιμο για την απόκτηση του Δημήτρη Μαυροειδή από την ΑΕΚ φέρεται να έκανε η Ουνικάχα Μάλαγα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «unicaja.diariosur.es».

Όπως αποκαλύπτεται στο συγκεκριμένο δημοσίευμα, η ομάδα του Ζοάν Πλάθα έχει στην κορυφή της λίστας της τον Έλληνα σέντερ, τον οποίο προορίζει για αντικαταστάτη του Ρίτσαρντ Χέντριξ, που θα συνεχίσει –εκτός απροόπτου- την καριέρα του στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Οι άνθρωποι της ομάδας από την Ανδαλουσία είναι ήδη σε επικοινωνία με το μάνατζερ του έμπειρου σέντερ και πλέον το «μπαλάκι» πέφτει στη διοίκηση και προπονητικό επιτελείο της «Ένωσης» για το αν είναι διατεθειμένοι να ανάψουν το «πράσινο φως». Η στροφή στον Δημήτρη Μαυροειδή κάθε άλλο παρά τυχαία είναι, καθώς ο 30χρονος ψηλός γνωρίζει καλά την ισπανική λίγκα ύστερα από το πέρασμα που είχε στο παρελθόν από την Μπιλμπάο.

Μάλιστα, στα υπόψιν της Μάλαγα βρίσκεται και ο Μάρκο Τοντόροβιτς της Χίμκι, αλλά η περίπτωσή του περιπλέκεται καθώς τα δικαιώματά του ανήκουν ακόμη στην Μπαρτσελόνα, ενώ το συμβόλαιό του είναι αρκετά υψηλό.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: