Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

Χωρίς φορ ο ΠΑΟΚ!!


Χωρίς φορ ο ΠΑΟΚ

Μια μίνι-έκπληξη επεφύλαξε ο Ιγκόρ Τούντορ στην αρχική ενδεκάδα που επέλεξε για το ματς του ΠΑΟΚ με τον Πανθρακικό, καθώς δεν ξεκινάει ο Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης.

Δεν είναι στο βασικό σχήμα του ΠΑΟΚ για το εκτός έδρας ματς με τον Πανθρακικό ο Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης. Ο Ιγκόρ Τούντορ προτίμησε τελικά σχήμα 3-4-1-2 και δεν είναι στην αρχική ενδεκάδα ο Έλληνας φορ, αν και αναμενόταν να του δοθεί φανέλα βασικού με τον Μπερμπάτοφ να είναι τραυματίας και ο Μακ τιμωρημένος. Φυσικά και υπάρχει εξήγηση, καθώς ο 28χρονος φορ προέρχεται από τραυματισμό και επέστρεψε στη δράση μεσοβδόμαδα, στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 81ο λεπτό.

Ο Βελλίδης είναι κάτω από τα δοκάρια. Τζαβέλλας, Χατζηισαίας, Βίτορ στην άμυνα. Χαρίσης και Τζιόλης τα αμυντικά χαφ, ο Λέοβατς θα πάρει όλη την αριστερή πλευρά και ο Κίτσιου τη δεξιά. Ο Άντονις θα βρίσκεται πίσω από τους προωθημένους Πέλκα και Μυστακίδη που θα αγωνιστεί κατ’ ανάγκην στην κορυφή της επίθεσης.


*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: