Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

Ουζουνίδης: «Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια»


Ουζουνίδης: «Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια»

Στην προσπάθεια που κάνουν όλη τη χρονιά οι παίκτες του Πανιωνίου στάθηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετά τη λήξη της αναμέτρησης στα Χανιά και την ισοπαλία με τον Πλατανιά.

Ο Μακεδόνας τεχνικός τόνισε πως το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο, αφού οι δυο ομάδες έχασαν ευκαιρίες και είχαν από ένα ημίχρονο υπεροχής και πως η θέση των «κυανέρυθρων» στη βαθμολογία δείχνει την αξία τους, χαρακτηρίζοντας καλή ομάδα τους Κρητικούς.

Αναλυτικά: «Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Ο αντίπαλος είχε μεγαλύτερη κατοχή από εμάς, αλλά δεν έκανε κλασικές ευκαιρίες, ενώ, αντίθετα, εμείς στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τις προϋποθέσεις για γκολ.

Στο δεύτερο, μας έλειψε η τελική πάσα. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά. Κάνουμε πολύ μεγάλη προσπάθεια και οι απουσίες των τελευταίων αγωνιστικών μας έχουν δημιουργήσει πολλά προβλήματα. Η θέση που βρισκόμαστε, όμως, λέει πολλά.

Ο Πλατανιάς έχει καλή ομάδα και θα μπορούσε να είχε καταφέρει πιο πολλά. Πλέον, μας έχουν μείνει πέντε παιχνίδια, θα τα δώσουμε όλα και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: