Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

Νίκη για πολλούς λόγους!!


Νίκη για πολλούς λόγους

Τα κίνητρα είναι πάρα πολλά για τον Παναθηναϊκό, προκειμένου απόψε να πάρει τη νίκη απέναντι στον Ατρόμητο. Βασικός ο Βιγιαφάνιες, έτοιμος για ντεμπούτο ο Λέτο.

Υπάρχουν παραπάνω από ένας λόγοι για να νικήσει ο Παναθηναϊκός απόψε (19:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr) τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο.

Πέρα από το προφανές βαθμολογικό κίνητρο, προκειμένου να μην ξεφύγει περισσότερο η ΑΕΚ και αυξήσει την «προίκα» της εν όψει των play offs, οι «πράσινοι» θέλουν τους τρεις βαθμούς επίσης για να δώσουν λίγη χαρά στον κόσμο τους μετά από πέντε ματς δίχως νίκη στο «Απόστολος Νικολαΐδης», να πάρουν ρεβάνς από τον Ατρόμητο για τον αποκλεισμό τους από το Κύπελλο, αλλά και να τονωθούν ψυχολογικά πριν το ντέρμπι της επόμενης Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Ο Αντρέα Στραματσόνι αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με 4-3-3 και τον Στιλ στο τέρμα, τους Πράνιτς και Μαρινάκη στα άκρα της άμυνας, Τελάντερ και Κουτρουμπή ως στόπερ, Ζέκα, Λουντ και Εσιέν στη μεσαία γραμμή και τους Βιγιαφάνιες, Βλαχοδήμο και Μπεργκ στην επίθεση.

Εκτός πλάνων του Ιταλού προπονητή είναι οι τιμωρημένοι Μέστο, Αμπέντ και Λαγός, οι ανέτοιμοι Μπουμάλ, Σάντσεθ και Πέτριτς, καθώς και ο Νάνο που είναι με άδεια στην Ισπανία.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά μετά την επιστροφή του στην ομάδα ο Σεμπαστιάν Λέτο, ο οποίος όλα δείχνουν πως θα κάνει ντεμπούτο περνώντας κάποια στιγμή σαν αλλαγή στο δεύτερο μέρος. Στη διάρκεια της εβδομάδας δοκιμάστηκε τόσο σαν φορ, όσο και σαν αριστερός επιθετικός.

Αναλυτικά η αποστολή: Κοτσόλης, Στιλ, Γιαννακόπουλος, Κουτρουμπής, Ζέκα, Μπεργκ, Κλωναρίδης, Πράνιτς, Ταυλαρίδης, Μαρινάκης, Λουντ, Καλτσάς, Τελάντερ, Εσιέν, Βλαχοδήμος Π., Μαμούτε, Εβαντζελίστα, Μολέδο, Λέτο, Βιγιαφάνιες.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: