Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

Δεν…σβήνει με τίποτα ο Άρης!!


Δεν…σβήνει με τίποτα ο Άρης!

Και τα ντέρμπι καθαρίζει. Ο Άρης με γκολ από Τάτο και Καπνίδη «έσβησε» και τον Νέστο 2-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και συνεχίζει δυναμικά για την άνοδο.

Ακόμη ένα βήμα για να ξεμπερδέψει με το «μαρτύριο» της Γ’ Εθνικής έκανε ο Άρης. Οι κίτρινοι καθάρισαν και το ντέρμπι με τον Νέστο Χρυσούπολης, όπου επικράτησαν 2-0 στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του Α’ ομίλου.

Το σκορ για την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου άνοιξε στο 40ο λεπτό ο Ανδρέας Τάτος με εκτέλεση πέναλτι. Απ’ την φάση αυτή οι γηπεδούχοι απέκτησαν και αριθμητικό πλεονέκτημα αφού αποβλήθηκε ο Παυλακάκης. Από εκεί και πέρα, ο Άρης ήταν το απόλυτο αφεντικό, αφού οι παίκτες του Νέστου δεν μπορούσαν να απειλήσουν. Το τελικό σκορ έγραψε ο Καπνίδης, που πλάσαρε εύστοχα, ύστερα από ασίστ του Ντούνη.

Οι συνθέσεις:

Άρης (Ν. Αναστόπουλος):
Σιδεράκης, Γεωργιάδης, Κόκε (75΄Ντούνης), Ρόβας (80΄Κυβελίδης), Σαμαράς, Ιντζίδης, Πόι (56΄Ν΄Λουντούλου), Τσουμάνης, Καπνίδης, Τάτος, Καζναφέρης.

Στον πάγκο: Ντούνης, Καλογέρης, Κυβελίδης, Τζινάρ, Ντόγος, Βουτσιάς,Ν΄Λουντούλου

Νέστος (Σ. Παπαβασιλείου):
Καραβελίδης, Παυλακάκης, Μπουλγκούρας, Σεφερίδης, Τσίτσι, Μκρτσιάν, Μελισσόπουλος (77? Δεσύλας), Αβογιάν (86΄Μαρκάκης), Λαζαρίδης (41΄Λασπατζής), Κούτεφ, Ζγκούρη

Στον πάγκο: Κούτρας, Λασπατζής, Γαμβρέλης, Χατζηνικολής, Δεσύλας, Μαρκάκης, Φραγκούλης

Διαιτητής: Ζούγρας Δ. (Κοζάνης)
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: