Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

Πήγε στην Κίνα και τους κάνει πλάκα!! (video)


Πήγε στην Κίνα και τους κάνει πλάκα! (video)

Πήρε την μπάλα λίγο έξω από την περιοχή της ομάδας, διέσχισε ΟΛΟ (αλήθεια, τώρα, ΟΛΟ!) το γήπεδο κι έβαλε γκολ! Χειροκροτήστε τον Φερνάντο Κονσέιο και θαυμάστε τον ορισμό της άμυνας με τα μάτια!

Ένα απλό google search στον όρο Fernando Conceio δεν μας κάνει σοφότερους για τα έργα και τις ημέρες του συγκεκριμένου κυρίου. Το μόνο που μάθαμε (χωρίς καμία φοβερή έρευνα εδώ που τα λέμε) είναι πως πρόκειται για Βραζιλιάνο που αγωνίζεται στην Τσονγκινγκ Λιφαν ή κάπως έτσι.

Σημασία πάντως δεν έχει το πώς προφέρεται η ομάδα του όσο το ότι το επίπεδο του κινεζικού πρωταθλήματος… προσφέρεται… Για τι πράγμα; Μα, για μαγκιές του τύπου «παίρνω την μπάλα από τη μία άκρη, τρέχω με αυτήν, φτάνω ανενόχλητος στην άλλη, βάζω γκολ, πανηγυρίζω, τι παιχτούρα είμαι»!

Και για να μην είμαστε άδικοι, οφείλουμε να κάνουμε ειδική μνεία στους (όχι και τόσο) αφανείς ήρωες τους οποίους το επίτευγμα του Φερνάντο Κονσέιο κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Τα ειλικρινή μας συγχαρητήρια, λοιπόν, στην τετράδα των αμυντικών (ο θεός να τους κάνει) της Γκουανγκζού που… συνοδεύουν διακριτικά τον Βραζιλιάνο και για καμιά τριανταριά μέτρα τον προσέχουν ώστε να φτάσει με ασφάλεια μπροστά στον τερματοφύλακα και να τον νικήσει.

Μοναδικό μελανό (τρόπος του λέγειν) σημείο το σε κάθε περίπτωση αργοπορημένο τάκλινγκ του ξανθού τύπου, που σίγουρα θα νιώθει ήσυχος με τη συνείδησή του, ότι –και καλά- αυτός τη δουλειά του την έκανε…





*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: