Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Σενάρια για Χάβι Φουέγκο στον Ηρακλή

Σενάρια για Χάβι Φουέγκο στον Ηρακλή

Την ομάδα του Ηρακλή εμπλέκουν τα ισπανικά ΜΜΕ, προκειμένου να συνεχίσει στην ελληνική ομάδα την καριέρα του. Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής της Ουέλβα θέλει να φύγει από την ισπανική ομάδα και φέρεται να έχει πρόταση από την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και τα τελευταία δυο χρόνια έχει 51 συμμετοχές με την Ισπανική ομάδα. Αριθμός αν μη τι άλλο ικανοποιητικός, αφού φαίνεται ότι έχει παιχνίδια στα πόδια του όλο αυτό το χρονικό διάστημα.
Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην ομάδα του Λεβάντε και στη Σπόρτιγκ Χιχόν, ενώ είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδας της χώρας του. Ο Χάβι Φουέγκο επιθυμεί να φύγει από την ομάδα της Ουέλβα από την στιγμή που έχει πρόβλημα με τον προπονητή του. Πάντως, ο Ραούλ Ανιέ δείχνει να τον υπολογίζει και δεν θέλει να φύγει από την ομάδα. Στην ΠΑΕ, ωστόσο δεν επιβεβαιώνουν το θέμα αλλά ούτε και το διαψεύδουν. Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα καταγράφουν οι Ισπανοί, ο Φουέγκο έχει πρόταση από την ομάδα του Ηρακλή, για την οποία ενημέρωσε τους ανθρώπους της Ουέλβα.

Υπογράφει στην Βερόνα ο Ντάλα Μπόνα

Κοντεύει να τελειώσει η μεταγραφική περίοδος και ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει οριστικά, αν ο Σάμουελ Ντάλα Μπόνα θα συνεχίσει να βρίσκεται στο ρόστερ της ομάδας. Ο Ιταλός ποδοσφαιριστής βρίσκεται στην πατρίδα του εδώ και αρκετό καιρό και συζητάει με αρκετές ομάδες, προκειμένου να βρει αλλού ποδοσφαιρική στέγη. Αρκετές ομάδες ενδιαφέρθηκαν για να τον αποκτήσουν και φαίνεται ότι το θέμα οδεύει προς την τελική του λύση. Από την στιγμή, που δεν προχώρησε το ενδιαφέρον της Αλμπινολέφε, η Βερόνα είναι αυτή που θα τον αποκτήσει, όπως αναφέρουν κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας τα ιταλικά ΜΜΕ. Υπήρξε μια σφήνα από την Τερνάνα, αλλά ο παίκτης έχει συμφωνήσει πλέον την Βερόνα για να αγωνιστεί εκεί τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι. Όπως γίνεται γνωστό, η Νάπολι δεν έχει πρόβλημα να τον παραχωρήσει (έχει τα δικαιώματα του) και από την άλλη μεριά είναι θετικοί σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Μέχρι αύριο θα κλείσει και τυπικά το θέμα και μάλιστα τον περιμένουν για να αγωνιστεί στον αγώνα με τη Ραβένα.Πηγη Μετροσπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: