Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Σερ Αλεξ: "Θέλουμε γεμάτο το γήπεδο"


Σερ Αλεξ Φέργκιουσον.... Ένα γεμάτο και θορυβώδες «Ολντ Τράφορντ» που να προκαλέσει φόβο στους παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι περιμένει να δει ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Αλεξ Φέργκιουσον. Οι δύο ομάδες αναμετρώνται την Τετάρτη στο πλαίσιο του Λιγκ Καπ, στη ρεβάνς του 2-1 υπέρ των «πολιτών».

«Είμαι σίγουρος ότι οι οπαδοί μας θα ανταποκριθούν στις προσδοκίες. Ξέρω ότι δεν χρειάζεται καν να τους το ζητήσω. Θα συμβεί απλώς», δήλωσε ο Σκωτσέζος τεχνικός της πρωταθλήτριας Αγγλίας, εν όψει του επαναληπτικού για την ημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Οσο για τους οπαδούς ελπίζουν ότι ο παίκτης που θα είναι στην καλύτερη κατάσταση στο συγκεκριμένο ματς είναι ο Γουέιν Ρούνι, που πέτυχε και τα τέσσερα γκολ της Γιουνάιτεντ στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος με αντίπαλο τη Χαλ. «Ο Γουέιν έχει 20 γκολ μέχρι στιγμής, αλλά το κρίσιμο μέρος της σεζόν έρχεται τώρα. Θα μπορούσε εύκολα να φτάσει τα 30 τέρματα, τουλάχιστον αυτό δείχνει η συχνότητα με την οποία σκοράρει μέχρι τώρα», σχολίασε ο Φέργκιουσον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: