Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Τζένι, Τζένι!

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/media_1907.jpg

Τζένι, Τζένι! (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Μια από τις πιο πολυφωτογραφημένες αθλήτριες, τυχαίνει να είναι παίκτρια ενός από τα λιγότερο δημοφιλή αθλήματα. Έστω κι αν στις ΗΠΑ το σόφτμπολ είναι σαφώς πιο διαδεδομένο από ό,τι στον υπόλοιπο κόσμο...

Η 30χρονη Τζένι Φιντς, αθλήτρια υψηλού επιπέδου και με δύο Ολυμπιακά μετάλλια στην κατοχή της (χρυσό το 2004 στην Αθήνα, ασημένιο το 2008 στο Πεκίνο), σε ψηφοφορίες που έχουν διοργανώσει μεγάλα δίκτυα προκειμένου να ...ανακαλύψουν την πιο σέξι αθλήτρια στον κόσμο, έχει κερδίσει αρκετές πρωτιές. Για παράδειγμα, σε εκείνη που διοργάνωσε το ESPN, κέρδισε ακόμα και τη διάσημη - όχι για τις αγωνιστικές της ικανότητες - Ρωσίδα τενίστρια, Άννα Κουρνίκοβα.

Δυστυχώς, όμως, όταν το Playboy της πρότεινε να φωτογραφηθεί γυμνή, απογοήτευσε το ανδρικό κοινό: "Αυτό δεν ταιριάζει σε εμένα. Είναι κάτι που δεν με αντιπροσωπεύει".

Η Φιντς, εκτός από καλή αθλήτρια, αλλά και επιτυχημένη δημοσιογράφος, ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί ως μαθητευόμενη στην κρατική σχολή της Αριζόνα, σε προγράμματα για κωφάλαλους, καθώς γνωρίζει άριστα τη νοηματική!

Δεν υπάρχουν σχόλια: