Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Αρης-Ανοιχτό παράθυρο για μια ακόμη μεταγραφή

Ανοιχτό παράθυρο για μια ακόμη μεταγραφή

Στην τελική ευθεία ή αν προτιμάτε ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση βρίσκεται η τελευταία -όπως όλα δείχνουν- μεταγραφή του Άρη , στην περίοδο Ιανουαρίου.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες των ανθρώπων που πασχίζουν, τρέχουν και χειρίζονται το συγκεκριμένο θέμα ,πέραν της δοκιμής ενός Ισπανού ποδοσφαιριστή(ο οποίος δοκιμάζεται εδώ και τρεις μέρες στο Ρύσσιο χωρίς να έχει πείσει για τις ικανότητές του), οι διαπραγματεύσεις με έτερο συμπατριώτη του βαδίζουν από το καλό στο καλύτερο και αν δεν αλλάξει κάτι την ύστατη κυριολεκτικά στιγμή μέσα στις επόμενες ώρες η ΠΑΕ δεν αποκλείεται να βρεθεί στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή, σύμφωνα πάντα με τις επιταγές του Έκτορ Κούπερ.
Όσο για την περίπτωση του Στάθη Ταυλαρίδη, από τα γραφεία της Αλκμήνης δεν δείχνουν ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι , αντίθετα παρουσιάζονται περισσότερο συγκρατημένοι και σχεδόν απαισιόδοξοι, τουλάχιστον προς το παρόν.
Λογικά, αν υπάρξει ενδιαφέρον θα υπάρξει μόνο… υπό προϋποθέσεις, ή αν αλλάξουν κάπως τα οικονομικά δεδομένα, διαφορετικά , ο φάκελός του θα ξανανοίξει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Δοκιμάζεται Ισπανός σέντερ μπακ

Από το μεσημέρι της Κυριακής βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη Ισπανός αμυντικός ο οποίος ήρθε με σκοπό να δοκιμαστεί από τον Αργεντίνο προπονητή του Άρη.
Τα πρώτα δείγματα γραφής δεν είναι και τα καλυτερότερα και όπως όλα δείχνουν ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα πάρει το δρόμο της επιστροφής πιθανότατα και σήμερα.
Αυτό που ψάχνουν στον Άρη είναι ένα πραγματικό ταλέντο και φτηνό και πολύ καλό με μεγάλες προοπτικές εξέλιξης.
Οι έρευνες και οι βολιδοσκοπήσεις γίνονται προς αυτή την κατεύθυνση και στρέφονται αποκλειστικά στην Ιβηρική χερσόνησο. Η περίπτωση που εντόπισαν συγκεντρώνει όλες τις παραπάνω προϋποθέσεις γι΄ αυτό και έχει πολλές πιθανότητες να πραγματοποιηθεί.
Στο σημείο αυτό θα πρέπει να διευκρινίσουμε ότι η πολιτική της ΠΑΕ είναι αρκετά σφιχτή αφού δεν σκοπεύει να πάει ούτε σε κινήσεις διφορούμενες ούτε σε περιπτώσεις απλά και μόνο για εντυπωσιασμό.
Αυτό που θέλουν είναι να συμμαζέψουν τα οικονομικά και να αποφύγουν πιθανή αποτυχία καθώς και να περιορίσουν το ρίσκο .Δεν επιζητούν σε καμία περίπτωση να χρεώσουν το ταμείο με υπέρογκα ποσά ούτε να ξεφύγουν από τον προγραμματισμό.
Ας μην ξεχνάμε ότι εκτός όλων των άλλων μπροστά τους έχουν να αντιμετωπίσουν δύο «μεγαθήρια», τις δικαστικές διαμάχες με τη Sportvision και το Λάκωμα(για την περίπτωση του Αβραάμ Παπαδόπουλου, έστω κι΄ αν θεωρούν ή έστω πιστεύουν ότι θα δικαιωθούν.

Ζήτησε πολλά-κοστίζει περισσότερα ο Στάθης

Ο Στάθης Ταυλαρίδης είναι ένας ποδοσφαιριστής που απασχόλησε τους παράγοντες του Άρη αλλά… η υπόθεση κόλλησε καθαρά στο οικονομικό.
Η κρούση που έκαναν στον Έλληνα άσο δεν απέδωσε καρπούς αφού ο ίδιος αξίωσε ούτε λίγο ούτε πολύ το ποσόν των 800.000 ευρώ, νούμερο απαγορευτικό. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, μπλεγμένη είναι και η Σεντ Ετιέν, που έχει μαζί του συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι και δεν είναι διατεθειμένη-παρά τα όσα ακούγονται- να τον αφήσει ελεύθερο.
Από την άλλη και κείνος, δηλώνει ακλόνητος και …ευχαριστημένος αφού πατάει πάνω στο συμβόλαιο που έχει μέχρι το καλοκαίρι και στα 450.000 ευρώ που πρόκειται να προσθέσει στον λογαριασμό του.
Άρα, για να προχωρήσει κάτι καλό πρέπει να αλλάξουν άρδην οι οικονομικές απαιτήσεις και τα δεδομένα, διαφορετικά, το θέμα μπαίνει στο ψυγείο και …ξανανοίγει-υπό προϋποθέσεις- το ερχόμενο καλοκαίρι.
Οι επιτελείς του Άρη είναι αποφασισμένοι να κυνηγήσουν την τελευταία μεταγραφή όσο μπορούν, μέχρι την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή.
Από την ΕΠΟ έγινε γνωστό-με χτεσινή επίσημη ανακοίνωσή της- ότι οι μεταγραφές Ιανουαρίου ολοκληρώνονται τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου, στις 8 το βράδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: