Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Ποδόσφαιρο - Αγγλικό Πρωτάθλημα


Ο Πέτερ Κράουτς στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της Φούλαμ Η Τότεναμ επέστρεψε στις νίκες, 2-0 επί της Φούλαμ και πάτησε γερά στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας της Πρέμιερ Λιγκ.
Στο 27' ο Μόντριτς με εντυπωσιακή ενέργεια πάσαρε στον Πίτερ Κράουτς, που μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0.
Χωρίς να εντυπωσιάσει η Τότεναμ, αφού δεν απειλήθηκε από την ελλιπή Φούλαμ, πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 60'. Ο Ντέιβιντ Μπέντλεϊ, που η παρουσία του στην ενδεκάδα ήταν απρόσμενη, με φάουλ έκανε το 2-0, αφού η μπάλα χτύπησε στο κεφάλι του Ρίισε και ξεγέλασε τον Σβάρτσερ.

  • Η Λίβερπουλ για μια ακόμα φορά απογοήτευσε και έμεινε στο 0-0 με τη Γουλβς εκτός έδρας. Με τον Σωτήρη Κυργιάκο βασικό και τον Στίβεν Τζέραρντ να επιστρέφει, η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ δεν έδειξε ικανή να πάρει τη νίκη. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να εκμεταλλευθούν τις στημένες φάσεις.

  • Ενα γκολ του Τσουνγκ Γιόνγκ Λι στο 35', από πάσα του Κέβιν Ντέιβις, έδωσε μια πολύτιμη βαθμολογικά νίκη στη Μπόλτον επί της Μπέρνλι. Μάλιστα την πανηγύρισε έξαλλα ο Οουεν Κόιλ, αφού ήταν η πρώτη του, και μάλιστα εναντίον της προηγούμενης ομάδας του.
    Οι φιλοξενούμενοι είχαν την ατυχία να κάνουν δύο αναγκαστικές αλλαγές μόλις στα πρώτα 16 λεπτά, λόγω τραυματισμών.

  • Με τον Αγγελο Μπασινά στην ενδεκάδα της, η Πόρτσμουθ ήθελε τη νίκη για να πλησιάσει τις υπόλοιπες ομάδες, αλλά η Γουέστ Χαμ αποδείχτηκε δύσκολος αντίπαλος.
    Αν και οι γηπεδούχοι υπερείχαν, ο αμυντικός της Γουέστ Χαμ Μάθιου Απσον στο 52' πάγωσε το Φράτον Παρκ, κάνοντας το 0-1 με σουτ.
    Ο Αβραμ Γκραντ έβαλε στο 73' τον Ντάνι Γουέμπερ και ο επιθετικός της Πόρτσμουθ τρία λεπτά αργότερα πέτυχε το πρώτο του γκολ με τα χρώματά της, για να τ
  • Δεν υπάρχουν σχόλια: