Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

ΠΑΟΚ Λατινοαμερικάνικο φαγοπότι


Σε γνωστό εστιατόριο της Θεσσαλονίκης γευμάτισαν την Τετάρτη παίκτες και τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος» του Βορρά βρέθηκε σε λατινοαμερικάνικο εστιατόριο, με τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία να τονίζουν πως τα θετικά αποτελέσματα θα συνεχιστούν.
Στο επίκεντρο βρέθηκαν οι Κώστας Χαλκιάς και Πάμπλο Γκαρσία, οι οποίοι πρόσφατα ανανέωσαν την συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, με τους συμπαίκτες τους να τους δίνουν συγχαρητήρια. Από την πλευρά της διοίκησης, το «παρών» έδωσαν οι Ζήσης Βρύζας, Ηλίας Βιολίδης, Παναγιώτης Ποικιλίδης, Κώστας Ιωσηφίδης και Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετική και αυτό αποδεικνύει το πολύ καλό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας.
Στα αγωνιστικά, ο Φερνάντο Σάντος προβληματίζεται για τον αντικαταστάτη του τιμωρημένου Ίβιτς στον αγώνα με τον Ατρόμητο. Ο Πορτογάλος τεχνικός σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα του με τον Κριστιάνο πίσω από τον Εντίνιο, ενώ υπάρχει και η σκέψη να αλλάξει το σύστημα της ομάδας του σε 4-4-2, με τους Μουσλίμοβιτς και Εντίνιο να αποτελούν το επιθετικό δίδυμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: