Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Ανεβάζει ρυθμούς ο Μουσλίμοβιτς

Ανεβάζει ρυθμούς ο Μουσλίμοβιτς

Μετά από το ρεπό της Δευτέρας, χθες οι παίκτες του ΠΑΟΚ επέστρεψαν στις προπονήσεις ξεκινώντας την προετοιμασία τους για το παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου με τον Ατρόμητο στην Τούμπα.
Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν ως βασικοί στο διπλό με τον Ολύμπιακό έκαναν ένα χαλάρωμα, ενώ για τους υπόλοιπους το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής.
Απών ήταν ο Εντίνιο ο οποίος βρίσκονταν με ειδική άδεια στην Πορτογαλία και αναμένεται να επιστρέψει σήμερα στις προπονήσεις. Εκτός προγράμματος παραμένουν ο Φιλομένο και ο Τσιρίλο, οι οποίοι ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και ενδυνάμωσης καθώς βρίσκονται στο στάδιο αποκατάστασης των τραυματισμών τους. Και οι δύο πάντως δεν υπολογίζονται για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ατρόμητο, από όπου θα λείπει και ο Ίβιτς καθώς θα εκτίσει την τιμωρία του για τις τέσσερις κίτρινες που είχε συμπληρώσει.
Αντίθετα ο Μουσλίμοβιτς προπονήθηκε κανονικά ανεβάζοντας ρυθμούς και είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση στο προσεχές παιχνίδι.
Χθες ο Φερνάντο Σάντος αποφάσισε σε ποια από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος θα εκτίσουν τις ποινές τους ο Κοντρέρας και ο Βιτόλο.
Ο Πορτογάλος τεχνικός αποφάσισε να μείνει έξω ο Κοντρέρας για τις επτά κίτρινες στα ματς με τον Ηρακλή για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος και με τα Γιάννινα για την 22η αγωνιστική, ενώ ο Βιτόλο θα εκτείσει την ποινή του επίσης την 22η αγωνιστική στο παιχνίδι με τα Γιάννινα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: