Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Φιλική νίκη για την Αργεντινή


Oι ποδοσφαιριστές της Αργεντινής πανηγυρίζουν..... Σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας που διεξήχθη στην πόλη Σαν Χουάν, παρουσία 17.000 θεατών, η Αργεντινή επικράτησε με 3-2 της Κόστα Ρίκα. Τα τέρματα για την ομάδα του Ντιέγκο Μαραντόνα, που θα βρεθεί στον δρόμο της εθνικής Ελλάδας στο Μουντιάλ 2010, πέτυχαν οι Σόσα (11'), Μπουρντίσο (37') και Γιάρα (79'), ενώ για τους φιλοξενούμενους σκόραρε ο Μπαράντες στο 20ο και ο Μαδριγάλ στο 77ο λεπτό.

Αναφερόμενος στην αποστολή που θα επιλέξει για το Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής, ο «Ντιεγκίτο», δήλωσε: «Σε ένα ποσοστό της τάξης του 60% έχω καταλήξει. Αυτό που μπορώ να πω, είναι ότι ο Λιονέλ Μέσι, ο Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν και ο Χαβιέ Μασεράνο, έχουν εξασφαλίσει θέση για το Μουντιάλ. Επίσης υπάρχουν αρκετοί παίκτες τους οποίους υπολογίζω για την αποστολή, όμως εάν τελικά θα κληθούν, εξαρτάται από την κατάσταση που θα βρίσκονται, αλλά και από το εάν θα αγωνίζονται σε κάποια ομάδα».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο πλαίσιο της προετοιμασίας της, η Αργεντινή θα αντιμετωπίσει σε φιλικούς αγώνες, την Τζαμάικα, την Γερμανία και το Ισραήλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: