Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Σπάσιτς: «Ο Βούκιτς θα βοηθήσει πολύ τον ΠΑΟΚ»

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Σλάτζαν Σπάσιτς, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, Ζβόνιμιρ Βούκιτς, αλλά και για τη μεγάλη του αγάπη τον ΠΑΟΚ.

Για το ότι δοκιμάστηκε ο Bούκιτς και υπέγραψε στον ΠΑΟΚ:

«Τον ξέρω, είναι πολύ καλός παίκτης. Τελευταία ήταν στην Παρτιζάν και είναι ένας παίκτης που χρειάζεται στον ΠΑΟΚ και θα τον βοηθήσει πολύ».

Για το ότι δεν έπαιζε το τελευταίο διάστημα:

«Τους τελευταίους 6 μήνες δεν έπαιζε αλλά είναι σε καλή κατάσταση και θα προσφέρει πολλά στον ΠΑΟΚ. Είναι πολύ καλός τεχνίτης, έχει επαφή με τα δίχτυα και μπορεί να δώσει λύσεις».

Για τη θέση που μπορεί να αγωνιστεί:

«Παίζει δεκάρι πίσω από τους επιθετικούς αλλά μπορεί να αγωνιστεί και σαν αμυντικό χαφ. Είναι καλός τεχνίτης και γρήγορος. Σαν τον ίβιτς είναι τέτοιος παίκτης είναι».

Για το ότι σκοράρει πολύ συχνά:

«Όταν γύρισε από τη Σαχτάρ ήταν καλύτερος σκόρερ στο σερβικό Πρωτάθλημα. Δεν είναι σέντερ φορ αλλά έχει επαφή με τα δίχτυα, έχει πολλά τρεξίματα κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Αυτή τη στιγμή για τον ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή λύση. Ο Bούκιτς έχει καλή κάθετη μπαλιά, είναι καλός τεχνίτης, γρήγορος, τέτοιους παίκτες θέλουν στον ΠΑΟΚ. Είναι μια καλή επιλογή για τον ΠΑΟΚ.

Για τον ΠΑΟΚ και αν τον παρακολουθεί:

«Παρακολουθώ τον ΠΑΟΚ γιατί την αγαπώ αυτήν την ομάδα. Στον πρώτο γύρο έκανε καλά παιχνίδια. Πιστεύω στον Δώνη και στα νέα παιδιά. Χρειάζεται χρόνο και παίκτες έμπειρους που θα μπορούν να βοηθήσουν τους νέους. Χρειάζονται παίκτες όπως ο Γκαρσία, ο Bούκιτς, ο Κατσουράνης. Ο Δώνης είναι πολύ καλός και του χρόνου μπορεί να χτυπήσει και πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ».

Για το γεγονός ότι υπάρχει ο Σαββίδης πλέον στον ΠΑΟΚ:

«Με τον κ. Σαββίδη πάνε καλύτερα τα πράγματα και με κάποιες καλές μεταγραφές από την αρχή της σεζόν μπορεί να πάρει το Πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι θα πάνε καλύτερα τα πράγματα αρκεί να αφήσουν τον προπονητή να δουλέψει. Ξέρει τι κάνει ο Δώνης».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: