Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

«Ηρωίδα η γυναίκα μου που με ανέχεται»

Σκληρή αυτοκριτική άσκησε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, μιλώντας στο Γαλλικό κανάλι «TF1». Ο Σουηδός δεν δίστασε να χαρακτηρίσει ηρωίδα τη σύζυγό του, η οποία τον ανέχεται.

«Ηρωίδα η γυναίκα μου που με ανέχεται»
Είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς του κόσμου. Αυτό ελάχιστοι μπορούν να το αμφισβητήσουν. Είναι, όμως και ένας από τους πιο ιδιόρρυθμους ποδοσφαιριστές, κάτι που το αμφισβητούν ακόμα λιγότεροι. Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς μίλησε, τόσο για την καριέρα του, όσο και για τον χαρακτήρα του, στο κανάλι «TF1» και παραδέχτηκε πως δεν είναι και το… πιο καλό παιδί του κόσμου.

«Είμαι 31 ετών και αναγνωρίζω πως 10 χρόνια πριν ήμουν ένα… αγρίμι. Ίσως και λίγο τρελός. Αλλά μου άρεσε. Ακόμα και σήμερα μου αρέσει, αλλά κάπως διαφορετικά. Τώρα ζω το όνειρό μου. Παίζω ποδόσφαιρο και έχω μια υπέροχη οικογένεια. Νιώθω ακόμα πως είμαι… αγρίμι, αλλά έχω και την ωριμότητα να θέλω να διδαχτώ από τα λάθη μου», είπε σε μια… κρίση αυτοκριτικής ο «Ίμπρα».

Όταν ρωτήθηκε για το ποια είναι αυτά τα λάθη από τα οποία θέλει να πάρει μαθήματα, ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν δεν προχώρησε σε αποκαλύψεις. «Δεν θα αποκαλύψω ποια είναι αυτά τα λάθη. Θέλω να ξεκαθαρίσω, ωστόσο, πως δεν μετανιώνω για τίποτε από όσα έχω κάνει. Έχω δουλέψει σκληρά για να φτάσω να είμαι αυτό που είμαι σήμερα. Τα λάθη που έκανα τα ξέρω εγώ και προσπαθώ να τα διορθώσω», σημείωσε.

Κλείνοντας, ο Ιμπραΐμοβιτς δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τη σύζυγό του. «Με τον χαρακτήρα που έχω, καταφέρνω να κουράσω ακόμα και τους συμπαίκτες μου. Μόνο η γυναίκα μου έχει υπομονή να με ανεχτεί. Για αυτό το λόγο την ευχαριστώ πολύ. Είναι μια ηρωίδα», ήταν τα λόγια του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: