Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

"Ακόμα δεν είδατε τίποτα"


Τι έλεγε ο Ανδρέας Τάτος μετά τον αγώνα στην Κέρκυρα για το ντεμπούτο του.Πεπεισμένος ότι με την παροδο του χρόνου θα βελτιωθεί ακόμη περισσότερο δήλωνε στους συμπαίκτες του ο Τάτος μετά το παιχνίδι με την Κέρκυρα.
Ήταν η όαση του ΑΡΗ στην Κέρκυρα. Ο παίκτης που ξεχώριζε σαν τη μύγα μέσα στο γάλα. Που με την πρώτη του εμφάνιση ανέβασε ένα επίπεδο ολόκληρο τον ΑΡΗ και άφησε υποσχέσεις για την συνέχεια, ειδικά όταν θα έχει στο πλευρό του και τον Αγκάνθο. Ο Ανδρέας Τάτος... έβγαλε μάτια με το ντεμπούτο του στην Κέρκυρα με τη φανέλα των κιτρίνων... αλλά δεν αρκείται σε αυτό, Υπόσχεται ακόμη καλύτερη συνέχεια.

Ήταν αρκετά ικανοποιημένος για την εμφάνισή του με δεδομένο ότι είχε να αγωνιστεί τόσο καιρό σε επίσημο παιχνίδι, αλλά θεωρεί ότι ακόμη δεν έχουμε δει ούτε τα μισά από αυτά που μπορεί να κάνει. "Δεν έχετε δει τίποτα ακόμη. Ούτε τα μισά. Όταν βρω αγωνιστικό ρυθμό και πατήσω καλύτερα στα πόδια μου θα δείτε τον πραγματικό Τάτο" έλεγε στους συμπαίκτες του που του έδιναν συγχαρητήρια στα αποδυτήρια μετά το τέλος της αναμέτρησης στην Κέρκυρα, προκαλώντας την ικανοποίηση και της διοίκησης που ήταν στην Κέρκυρα και επέστρεψε μαζί με την αποστολή.

Το ευχάριστο είναι ότι ο Τάτος, όπως έδειξε και με τις κινήσεις του στο γήπεδο, έχει έρθει ορεξάτος και αποφασισμένος να σηκώσει τον ΑΡΗ στις πλάτες του και αυτό μόνο χαρά μπορεί να προκαλεί εν όψει των κρίσιμων  αγώνων που ακολουθούν.allaboutaris com

Δεν υπάρχουν σχόλια: