Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Ανακοινώνει επιθετικό ο Παναθηναϊκός!

Την Τετάρτη θα ανακοινωθεί –όπως διαρρέει η ΠΑΕ- η ανακοίνωση μιας μεταγραφής επιθετικού και μάλιστα ονόματος που δεν έχει γραφτεί ως τώρα στα Μέσα. Έφυγαν Σπυρόπουλος-Χριστοδουλόπουλος.

Ανακοινώνει επιθετικό ο Παναθηναϊκός
Οι διαρροές στα Μέσα για τα τεκταινόμενα της ομάδας, ήταν κάτι που ενοχλούσε τους διοικούντες τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» θέλουν να κάνουν μεταγραφές, αλλά αυτές μπορεί να χαλάσουν όταν γράφονται στα Μέσα. Με πιο χαρακτηριστική περίπτωση, αυτή του Γιάννη Παπαδόπουλου.

Στο πλαίσιο των… επτασφράγιστων μυστικών λοιπόν, όπως διαρρέει η ίδια η ΠΑΕ πλέον, ο Παναθηναϊκός θα προχωρήσει σε ανακοίνωση μεταγραφής. Και αυτή θα είναι επιθετικού. Κανείς δεν ξέρει το όνομα αλλά σίγουρα, δεν είναι κάποιος από αυτούς που έχουν γραφτεί κατά καιρούς στα Μέσα. Αγωνία πλέον υπάρχει για τον… εκλεκτό που θα πλαισιώσει τον Τοτσέ στην γραμμή κρούσης του «τριφυλλιού».

Τέλος οι Σπυρόπουλος, Χριστοδουλόπουλος

Τόσο ο Νίκος Σπυρόπουλος όσο και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος αποτελούν παρελθόν από τον Παναθηναϊκό. Όπως ενημέρωσε και η ΠΑΕ και οι δύο ποδοσφαιριστές ήρθαν σε συμφωνία με ομάδες από το εξωτερικό και με το «ΟΚ» του τριφυλλιού θα συνεχίσουν σε αυτές την καριέρα τους. Ο ακραίος μπακ υπέγραψε στην Κιέβο Βερόνα ενώ η ομάδα του Χριστοδουλόπουλου δεν έγινε γνωστή ακόμη.


πηγή: sport-fm.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: