Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Μένει στη Λιόν ο Λισάντρο Λόπες!

Θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τα χρώματα της Λιόν ο Λισάντρο Λόπες, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής του συλλόγου, Μπερνάρ Λακόμπ.

Μένει στη Λιόν ο Λισάντρο Λόπες

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ιταλικών εφημερίδων, η «Γιούβε» είναι έτοιμη να κάνει την τελευταία προσπάθειά της για να πείσει τους ανθρώπους της Γαλλικής ομάδας. Αυτό, ωστόσο, δεν επιβεβαιώνεται από τον Γενικό Διευθυντή της Λιόν, Μπερνάρ Λακόμπ, ο οποίος μίλησε αποκλειστικά στην ιστοσελίδα «Calciomercato.com».

«Δεν μου προκύπτει πως η Γιουβέντους κάνει μια νέα προσπάθεια για την απόκτηση του Λισάντρο Λόπες. Οι συζητήσεις που προηγήθηκαν, πρέπει να θεωρούνται και οι τελευταίες. Από εκείνη τη στιγμή και μετά, στα γραφεία μας δεν έχει φτάσει κάποια νέα πρόταση από το Τορίνο», δήλωσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.

Πιθανότατα, όμως, η «Γιούβε» επανέλθει για τον παίκτη το ερχόμενο καλοκαίρι. Για τον παράγοντα της Λιόν και αυτό το ενδεχόμενο είναι μικρό. «Κάθε καλοκαίρι ακούγεται πως ο παίκτης φεύγει και πάντα μένει σε εμάς. Ο ίδιος δεν μας έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει, οπότε θεωρώ πως και φέτος θα έχουμε την ίδια κατάληξη στο δικό του… σίριαλ. Επαναλαμβάνοντας, ωστόσο, τον κανόνα που λέει πως στη ζωή δεν μπορείς να πεις πως κάτι αποκλείεται. Απλά, για τον Ιανουάριο ο χρόνος που απομένει είναι λίγος για να ξεκινήσουμε νέες διαπραγματεύσεις, ενώ για το καλοκαίρι είναι νωρίς για να ξέρουμε ποιοι θα είναι οι μεταγραφικοί στόχοι των ομάδων, αλλά και η κατάσταση του Λόπες», είπε χαρακτηριστικά ο Μπερνάρ Λακόμπ.



πηγή: sport-fm.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: