Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

«Ο Βούκιτς θα γίνει το αστέρι του ΠΑΟΚ»

Την άποψη ότι ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς θα γίνει το μεγάλο αστέρι του ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Ίλια Πέτκοβιτς.

«Ο Βούκιτς θα γίνει το αστέρι του ΠΑΟΚ»
Μεγάλη μεταγραφή χαρακτήρισε ο Ίλια Πέτκοβιτς, την απόκτηση του Ζβόνιμιρ Βούκιτς από τον ΠΑΟΚ.

Ο πρώην τεχνικός του Άρη και προπονητής του Βούκιτς στην Εθνική Σερβίας τόνισε πως ο μεσοεπιθετικός θα γίνει το πρώτο αστέρι του «Δικέφαλου του Βορρά», αφού όπως χαρακτηριστικά δήλωσε… μιλάει μέσα στο γήπεδο.

Ακόμη, ο Σέρβος τεχνικός δήλωσε πως ο 33χρονος παίκτης μπορεί να βοηθήσει άμεσα τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο «Αθλητικό Μετρόπολις»:

Για τον Ζβόνιμιρ Βούκιτς:
«Είναι ένας ιδεολόγος του σερβικού ποδοσφαίρου. Ένας μεγάλος παίκτης που τον είχα στη Εθνική ομάδα και περάσαμε τη Γερμανία στα προημιτελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Όταν βρεθεί σε φόρμα μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ. Βρίσκει δίχτυα και είναι μεγάλος γκολτζής. Είναι πάρα πολύ ήρεμος.

Σας παρακαλώ πολύ επειδή δε μιλάει πολύ έξω από το γήπεδο μην τον παρεξηγήσετε. «Μιλάει» πολύ μέσα στο γήπεδο. Ξέρει να πετυχαίνει γκολ και είναι πολύ ήσυχος άνθρωπος. Να τον κρίνετε μέσα στο γήπεδο.

Είναι πολύ έμπειρος μπορεί να παίξει με το αριστερό ή με το δεξί πόδι. Δεν έχει πρόβλημα όταν έχει δυο ή τρεις παίκτες δίπλα του. Έχει παίξει σε μεγάλες ομάδες και είναι μια σούπερ μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ. Είχε έναν τραυματισμό αλλά τώρα μπορεί να παίξει και να βοηθήσει την ομάδα του».

Για το αν μπορεί να παίξει αμέσως και να προσφέρει:
«Ο Σβόνιμιρ είναι σαν ένα κερί που σβήνει και ανάβει αμέσως. Μπορεί να προσφέρει αμέσως και είμαι σίγουρος πως είναι σε καλή κατάσταση και μπορεί να παίξει».

Για το ότι σπαταλήθηκαν πολλά εκατομμύρια για το πρόσωπο του:
«Θα το δείτε, θα γίνει το πρώτο αστέρι του ΠΑΟΚ».

Για το ποιο είναι το μεγαλύτερο προσόν του:
«Δεν είναι μόνο ότι πετυχαίνει γκολ αλλά είναι και ομαδικός με τους συμπαίκτες του. Δεν είναι εγωιστής και θα δείτε πως ο ΠΑΟΚ έκανε μεγάλη μεταγραφή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: