Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Επιστρέφει για Ρομπίνιο η Σάντος!

Η υπόθεση Ρομπίνιο δεν έχει τελειώσει για τους ανθρώπους της Σάντος, σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν από την Ιταλία. Η Βραζιλιάνικη ομάδα είναι έτοιμη να καταθέσει νέα πρόταση στη Μίλαν.

Επιστρέφει για Ρομπίνιο η Σάντος
Λίγο πριν τα Χριστούγεννα η επιστροφή του Ρομπίνιο στη Σάντος φαινόταν πολύ πιθανή, καθώς ο Διευθύνων Σύμβουλος της Μίλαν, Αντριάνο Γκαλιάνι, έδειχνε βέβαιος κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Βραζιλία, πως η συμφωνία ανάμεσα στους δύο συλλόγους ήταν θέμα χρόνου. Τη στιγμή που απέμεναν να… πέσουν οι υπογραφές, η μεταγραφή χάλασε, προς μεγάλη απογοήτευση του ποδοσφαιριστή, ο οποίος επιθυμούσε τον επαναπατρισμό του. Μια επιθυμία που, ίσως, πραγματοποιηθεί, έστω και λίγο καθυστερημένα.

Κατά τη διάρκεια εκπομπής που ασχολείται με τις μεταγραφικές κινήσεις στο ιταλικό κανάλι «Sport Italia», έγινε γνωστό πως οι άνθρωποι της Σάντος δεν έχουν εγκαταλείψει τις ελπίδες τους για την απόκτηση του Ρομπίνιο. Η διοίκηση της Βραζιλιάνικης ομάδας είναι έτοιμη να καταθέσει νέα πρόταση, ύψους 7 εκατ. ευρώ, με περιθώριο να ανεβάσουν την προσφορά τους ακόμα και στα 10.

Με δεδομένη την οικονομική ανάγκη της Μίλαν, γίνεται σαφές πως ένα τέτοιο ποσό δεν θα αφήσει αδιάφορους τους διοικούντες, ειδικά αν αληθεύει πως συνεχίζουν τις προσπάθειες για την απόκτηση του Μάριο Μπαλοτέλι.

Το μόνο σίγουρο είναι πως οι τελευταίες ώρες της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου αναμένεται να είναι… καυτές.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: