Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Θα… πετάει πλέον η Ρεάλ

Η «Fly Emirates» αποτελεί πλέον τον επίσημο χορηγό στη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία ελπίζει να… πετάει την επόμενη σεζόν σε σχέση με την φετινή.

Θα… πετάει πλέον η Ρεάλ
Με νέο χορηγό στην φανέλα της θα αγωνίζεται η Ρεάλ Μαδρίτης την επόμενη αγωνιστική περίοδο, αφού δεν ανανεώθηκε η συνεργασία της με την στοιχηματική εταιρεία.

Από τον περασμένο Απρίλιο είχε γίνει γνωστό ότι η «Fly Emirates» θα αποτελέσει τον βασικό σπόνσορα της «βασίλισσας» την σεζόν 2013/14.

Η αεροπορική εταιρεία από το Ντουμπάι συνεργάζεται από το 2011 με τους πρωταθλητές Ισπανίας, αποτελώντας την επίσημη αεροπορική εταιρεία της ομάδας και έδινε περίπου 5 εκατ. ευρώ ετησίως στους «μερένχες».

Πλέον οι δύο πλευρές ανανέωσαν την συνεργασία τους και η «Emirates» έγινε ο επίσημος χορηγός στην φανέλα της ομάδας, αποφέροντας 19,7 εκατ. ευρώ στα ταμεία του συλλόγου.

Μάλιστα, υπήρχαν περισσότερες επιλογές για την Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία θα μπορούσε να είχε συμφωνήσει να αλλάξει τουλάχιστον για έναν χρόνο το όνομα του «Σαντιάγο Μπερναμπέου» και να πάρει το όνομα της αεροπορικής εταιρείας έναντι 45 εκατ. ευρώ.

Ωστόσο, αυτή η σκέψη απορρίφθηκε για να μην αντιδράσουν οι οπαδοί της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: