Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Την Πέμπτη «μιλάει» ο Βιντιάδης!

Μια ακόμα αναβολή -την τελευταία που μοιάζει διατεθειμένος να δεχθεί ο κόσμος της ΑΕΚ- ζήτησε ο Βιντιάδης. Ο εφοπλιστής δεσμεύτηκε ότι την Πέμπτη θα ενημερώσει για τις προθέσεις του ενόψει της Γ.Σ.

Την Πέμπτη «μιλάει» ο Βιντιάδης
Μετά την επιστροφή του από την Κίνα, ο Δημήτρης Βιντιάδης επρόκειτο να συναντήσει τον Ανδρέα Δημητρέλο τη Δευτέρα. Έπειτα το ραντεβού (διέρρευσε ότι) πήγε για την Τρίτη.

Και όπως έχει συμβεί επανειλημμένως στην ιστορία του ενδιαφέροντος του Έλληνα εφοπλιστή για την ΑΕΚ, όταν… ήρθε η Τρίτη ζητήθηκε η συνάντηση να πάει για την Πέμπτη.

Αυτή ωστόσο θα είναι και η τελευταία αναβολή. Διότι καθίσταται σαφές σε κάθε ευκαιρία πλέον απ’ τον κόσμο (οργανωμένο και μη) πως δεν θα δοθεί νέα πίστωση χρόνου μετά τη 4η Φεβρουαρίου -όταν και λήγει η τελευταία προθεσμία που ζήτησε ο Βιντιάδης.

Έτσι, την Πέμπτη που θα γίνει το ραντεβού με τον Ανδρέα Δημητρέλο, ο Έλληνας εφοπλιστής ελπίζεται πως θα ενημερώσει για τα ως τώρα αποτελέσματα των κινήσεων του. Κυρίως ωστόσο ελπίζεται πως θα ενημερώσει για τις παραμέτρους της πρότασής του και το κατά πόσο τα εμπόδια που υπάρχουν (σ.σ. φορολογική ρύθμιση) εξακολουθούν να την επηρεάζουν.

Σε κάθε περίπτωση, η διοίκηση θέλει να πάει πλήρως ενημερωμένη για τις προθέσεις του Βιντιάδη στη Γενική Συνέλευση της Δευτέρας (4 Φεβρουαρίου) μιας και είναι δεδομένο ότι θα της ασκηθεί πίεση και θα της ζητηθούν εξηγήσεις για το πού οδεύει πλέον αυτή η υπόθεση.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: