Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Την σκότωσε ο Φλοκάρι!!

Με γκολ του Φλοκάρι η Λάτσιο νίκησε 2-1 την Γιουβέντους και πήρε την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας, σε ένα παιχνίδι με συγκλονιστικά τελευταία λεπτά! Δείτε τα γκολ.

Την σκότωσε ο Φλοκάρι!

Το παιχνίδι ήταν συγκλονιστικό στις καθυστερήσεις του, οι οποίες επεφύλασσαν δύο γκολ, ένα για κάθε μια ομάδα και μια κλασσική ευκαιρία για την Μεγάλη Κυρία.

Ο Γκονσάλες στο 53ο λεπτό έδωσε προβάδισμα στη Λάτσιο η οποία με το 1-0, πλέον ήταν με το ένα πόδι στον τελικό.

Από το σημείο αυτό η Γιουβέντους πίεσε περισσότερο και προσπάθησε να ισοφαρίσει. Η είσοδος του Πίρλο στον αγωνιστικό χώρο της έδωσε ακόμη μεγαλύτερη ώθηση. Αυτή μετουσιώθηκε σε γκολ στις καθυστερήσεις.

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Αρτούρο Βιντάλ εκμεταλλεύθηκε μια αδράνεια στην άμυνα της Λάτσιο και με δύσκολη προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μαρκέτι.

Η Γιουβέντους με το 1-1, πλέον έστελνε το παιχνίδι στην παράταση!

Οι παίκτες της Λάτσιο όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα. Στην επόμενη φάση οι γηπεδούχοι κερδίζουν κόρνερ. Από την εκτέλεσή του η μπάλα θα φτάσει στη μεγάλη περιοχή.

Ο Κονκο θα πιάσει την κεφαλιά. Στην πορεία της μπάλας θα βρεθεί ο Φλοκάρι ο οποίος από κοντά θα σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα, αφήνοντας τον ήδη εξουδετερωμένο Στοράρι να κοιτά!

Κι όμως δεν είχε τελειώσει τίποτα! Στην επόμενη φάση η Γιουβέντους βρέθηκε κοντά στο γκολ, αλλά ο Μαρκίσιο από υπερβολική σιγουριά δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, και στην ομάδα του το 2-2 το οποίο θα της έδινε και την πρόκριση.


Lazio 2-1 Juventus (Coppa Italia) από 2013fasthighlights



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: