Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Ανυπομονεί να γνωρίσει τους οπαδούς της Γαλατασαράι!

Τον ενθουσιασμό του για τη μετακίνησή του στη Γαλατασαράι εξέφρασε ο Ντιντιέ Ντρογκμπά, τονίζοντας πως ανυπομονεί να γνωρίσει από κοντά τους οπαδούς της νέας του ομάδας.

Ανυπομονεί να γνωρίσει τους οπαδούς της Γαλατασαράι
Μετά τον Γουέσλεϊ Σνάιντερ, η Γαλατασαράι κατάφερε να αποκτήσει και τον Ντιντιέ Ντρογκμπά, κάνοντας όλη την ποδοσφαιρική Ευρώπη να μιλάει για αυτή. Ο Ιβοριανός επιθετικός, ο οποίος αυτές τις μέρες αγωνίζεται με την εθνική του ομάδα στο Κόπα Άφρικα, μίλησε για πρώτη φορά ως παίκτης της Τούρκικης ομάδας και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του.

«Η Γαλατασαράι είναι πρώτη στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στη φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ, μια διοργάνωση η οποία έχει ιδιαίτερη συναισθηματική αξία για μένα. Η αντίπαλός μας, η Σάλκε, μας δίνει το δικαίωμα να ελπίζουμε πως η ευρωπαϊκή μας πορεία θα έχει συνέχεια», ανέφερε αρχικά ο Ντρογκμπά.

Στη συνέχεια ο Ντρογκμπά μίλησε για τους καινούργιους του οπαδούς. «Δεν βλέπω την ώρα να τους γνωρίσω από κοντά. Είναι γνωστοί σε όλο τον κόσμο για την ατμόσφαιρα που δημιουργούν. Θέλω, επίσης, να γνωρίσω την ιστορία του νέου μου συλλόγου. Στην Κωνσταντινούπολη με περιμένει μια νέα πρόκληση, μια νέα σελίδα της καριέρας και της ζωής μου», είπε χαρακτηριστικά ο Ντιντιέ Ντρογκμπά.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: