Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Ένα «κοπέλι» στο Βέλγιο!

Την καριέρα του στο Βέλγιο και συγκεκριμένα στην Γάνδη θα συνεχίσει ο πρώην παίκτης του ΟΦΗ, Χόρχε Λόπεζ, ο οποίος τον τελευταίο καιρό έκανε προπονήσεις με την δεύτερη ομάδα της Ρεάλ Σαραγόσα.

Ένα «κοπέλι» στο Βέλγιο
Ποδοσφαιριστής της Γάνδης θα είναι για το επόμενο χρονικό διάστημα ο Χόρχε Λόπεζ. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός, ο οποίος είχε περάσει από τα μέρη μας την σεζόν 2011-12 φορώντας τη φανέλα του ΟΦΗ έχοντας 24 συμμετοχές και ένα γκολ, τα βρήκε σε όλα με τους ανθρώπους του βελγικού συλλόγου και έτσι απάντησε θετικά στην πρόταση που εκείνοι του έκαναν.

Στην Γάνδη ο Λόπεζ θα βρει και μερικούς ακόμη συμπατριώτες του που αγωνίζονται εκεί και συγκεκριμένα τους Θέσαρ Αρθό, Μέγι, ενώ στον πάγκο κάθεται ο επίσης, Ισπανός, Βίκτορ Φερνάντεζ.

Να αναφέρουμε πως ο 34χρονος ποδοσφαιριστής από τότε που αποχώρησε από τους Κρητικούς δεν κατάφερε να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να είναι «παρών» τις τελευταίες εβδομάδες στις προπονήσεις της δεύτερης ομάδας της Ρεάλ Σαραγόζα, προκειμένου να μείνει σε καλή φυσική κατάσταση.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: