Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Ρομπέρτο Κάρλος: «Θα γίνει ωραίο ματς στο Μπερναμπέου»

Καταπληκτική θα είναι η ατμόσφαιρα στο σημερινό ματς της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπαρτσελόνα, όπως δήλωσε ο Ρομπέρτο Κάρλος.

Ρομπέρτο Κάρλος: «Θα γίνει ωραίο ματς στο Μπερναμπέου»

«Το Μπερναμπέου θα είναι γεμάτο, θα υπάρχει καταπληκτική ατμόσφαιρα και θα γίνει σπουδαίο παιχνίδι», τόνισε μεταξύ άλλων ο παλαίμαχος αριστερός μπακ των πρωταθλητών Ισπανίας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ρομπέρτο Κάρλος στην επίσημη ιστοσελίδα της Ρεάλ Μαδρίτης

Είχες παίξει σε αρκετά «Clasico». Τι είναι αυτά τα παιχνίδια;

«Πρόκειται για τα καλύτερα παιχνίδια της σεζόν Είτε για το πρωτάθλημα, το Κύπελλο ή το Champions League. Αυτά είναι πολύ σημαντικά παιχνίδια. Έχω παίξει σε αυτά και έχω βιώσει ευχάριστες και δυσάρεστες στιγμές. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι σε καλή κατάσταση. Χρειάζεται να είσαι συγκεντρωμένος, να νιώθεις έτοιμος και να απολαμβάνεις αυτά τα ματς»

Τι αναμνήσεις έχει ο Ρομπέρτο Κάρλος από τα «Clasico»;

«Υπάρχουν δύο αναμνήσεις, οι οποίες πάντα θα είναι μέσα στο μυαλό μου. Ένα παιχνίδι που έπαιξα με την Βραζιλία κόντρα στην Κίνα, όταν πέτυχα το πρώτο μου γκολ και το γκολ που πέτυχα στον Αρνάου (πρώην τερματοφύλακα της Μπαρτσελόνα) σε Clasico στο Μπερναμπέου.. Αυτά τα γκολ έχουν σημαδέψει την καριέρα μου».

Βρέθηκες στην προπόνηση της ομάδας. Πώς σου φάνηκε το κλίμα στα αποδυτήρια;

«Η ομάδα δείχνει σε καλή κατάσταση, παρότι δέχεται αρκετή κριτική απέξω από αυτή. Δείχνουν συγκεντρωμένοι και πιστεύουν στις ικανότητές του. Υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος που πρέπει αν διανύσουν, όμως βρίσκονται στο σωστό δρόμο».

Ο Μουρίνιο είναι μετρ στα νοκ-άουτ ματς…

«Ο Μουρίνιο έχει αρκετή εμπειρία σε όλες τις διοργανώσεις. Ο καθένας λέει το ίδιο, ότι είναι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο και είναι το “Νο1” αυτή τη στιγμή. Πρέπει να προετοιμάσει την ομάδα καλά. Ξέρει ότι ο αντίπαλος είναι πολύ δυνατός, αλλά το Μπερναμπέου θα είναι γεμάτο, θα υπάρχει καταπληκτική ατμόσφαιρα και θα γίνει σπουδαίο παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: