Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Το ΄ριξε στην ειρωνεία ο Κόντε!!

Τα "καρφιά" του για την αντιμετώπιση που είχε η Γιουβέντους από την διαιτησία, ειδικά στο ματς με τη Τζένοα αλλά και στο σημερινό με την Λάτσιο, έριξε ο Κόντε.

Το ΄ριξε στην ειρωνεία ο Κόντε

Ο Κόντε με αφορμή μία φάση στο 8ο λεπτό του παιχνιδιού με την Λάτσιο, όπου η Γιουβέντους ζητάει πέναλτι, είπε… γεμάτος ειρωνεία, ρίχνοντας τα «καρφιά» του και για τα όσα έγιναν κόντρα στη Τζένοα: «Νομίζω πως όσες φορές κι αν δείτε τη φάση θα δείτε ότι ο Μίρκο βουτάει... Ο Μαρκέτι δεν τον βρίσκει καθόλου, μπράβο στον διαιτητή και τον βοηθό για τη σωστή τους απόφαση γιατί ο Βούτσινιτς προσπάθησε να τους ξεγελάσει για να κερδίσει πέναλτι στο 8' που θα άλλαζε τα πάντα.

Θα μπορούσε να είναι και πιο σωστός ο διαιτητής βέβαια αν του έδινε κίτρινη κάρτα γιατί δεν υπάρχει επαφή με τον Μαρκέτι, το είδατε κι εσείς πιστεύω. Επίσης, στο δεύτερο ημίχρονο ο Τζιοβίνκο, θα έπρεπε να έχει αποβληθεί. Νομίζω ότι υπάρχει και ένα πέναλτι για την Λάτσιο σε μια φάση με τον Κλόζε, ασχέτως αν δε ζήτησαν τίποτα. Νομίζω είναι καθαρό πέναλτι και κακώς δε δόθηκε
».

Αναφορικά με το καθαρά αγωνιστικό σκέλος των δύο αγώνων με την Λάτσιο, ο Κόντε είπε: «Θεωρώ ότι στα 180 λεπτά, αν δει κάποιος τις φάσεις του πρώτου αγώνα αλλά και το σημερινό ματς θα διαπιστώσει ότι αξίζαμε την πρόκριση. Τα αποτελέσματα, όμως, είναι αυτά που μετράνε και το αποτέλεσμα λέει ότι προκρίθηκε η Λάτσιο οπότε τής δίνω τα συγχαρητήρια μου. Αν η μπάλα κατέληγε στα δίχτυα στη διπλή ευκαιρία στο τέλος θα είχαμε προκριθεί εμείς αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Όσο για την 11άδα που κατέληξε, τόνισε: «Ο Μάτρι είχε πυρετό και δεν μπορούσε να αγωνιστεί. Ο Μαρόνε κατά τη γνώμη μου έχει σπουδαίο μέλλον είτε στο κέντρο της άμυνας είτε ως χαφ. Σίγουρα δεν είναι η καλύτερη περίοδος για εμάς αλλά θα κάνουμε την ανάλυση μας μεταξύ μας, ως ομάδα, και τα πράγματα θα βελτιωθούν».

Όταν ρωτήθηκε για τις μεταγραφές, απέφυγε να απαντήσει παραπέμποντας τους εκπροσώπους του Τύπου στην διοίκηση της Γιουβέντους.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: