Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Δεν κοιμάται τώρα πια τα βράδια!

Αϋπνίες από την αγωνία του θα έχει αυτές τις μέρες ο Ζοσέ Μουρίνιο! Αν φάει κανένα "χαστούκι" από την Μπαρτσελόνα, όλα είναι πιθανά για το μέλλον του στη Ρεάλ Μαδρίτης.
Για τον Μουρίνιο το μεγάλο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα σε λίγες ώρες δεν είναι σαν όλα τα άλλα. Έχει τις ιδιαιτερότητές του. Φαντάζεστε, δηλαδή, τι έχει να γίνει αν η Μπάρτσα κάνει κάποιο επιβλητικό διπλό μέσα στο Μπερναμπέου;
Η κόντρα Μουρίνιο – Κασίγιας έχει διαψευστεί κάμποσες φορές, αλλά όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Με δεδομένο ότι ο τερματοφύλακας τραυματίστηκε, το γήπεδο πια είναι για τον Ζοσέ όλο δικό του. Τι σημαίνει αυτό; Ότι έχει την ευκαιρία για ένα πολύ δυνατό κρας τεστ. Κάνει νίκη η Ρεάλ; Θα αποθεώνει ο κόσμος. Αν, όμως, πέσει χαστούκι από την Μπάρτσα, τότε έτσι όπως είναι το κλίμα, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα γίνει.
Μην ξεχνάμε ότι υπάρχει λατρεία για το πρόσωπο του Κασίγιας. Ο κόσμος, βέβαια, χειροκροτεί και τον Μουρίνιο, αλλά όλοι ξέρουν πως το πρωτάθλημα έχει χαθεί. Τι θα γίνει, λοιπόν, σε περίπτωση διπλού;
Και μην ξεχνάμε ότι ακολουθούν δυο ακόμα κλάσικο σε λίγες εβδομάδες. Η ρεβάνς του κυπέλλου και το ματς πρωταθλήματος.
Ο Μουρίνιο, λοιπόν, αυτές τις μέρες θα έχει …αυπνίες από την αγωνία του. Όσο σκληρός κι αν είναι, γνωρίζει ότι βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Και μπορεί να βρεθεί σύντομα ακόμα και με την πλάτη στον τοίχο, αφού πολλά παίζονται και από τα ματς Τσάμπιονς Λιγκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: