Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Βενγκέρ: «Δεν θέλουμε έναν ακόμα φορ»

Αρνητικός στο ενδεχόμενο η Άρσεναλ να κινηθεί για την απόκτηση ενός επιθετικού μόνο και μόνο για τα μάτια του κόσμου εμφανίστηκε ο Αρσέν Βενγκέρ.

Βενγκέρ: «Δεν θέλουμε έναν ακόμα φορ»
Μόνο για κάποια ξεχωριστή περίπτωση η Άρσεναλ θα προχωρήσει στην απόκτηση ενός ακόμη επιθετικού τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Αρσέν Βενγκέρ.

Οι «κανονιέρηδες» έχουν τους Θίο Γουόλκοτ, Ζερβίνιο, Ολιβιέ Ζιρού και Λούκας Ποντόλσκι, οι οποίοι είναι ήδη αρκετή για να πραγματοποιηθεί μία μεταγραφή στη συγκεκριμένη θέση.

Ωστόσο, ο τεχνικός των Λονδρέζων τόνισε ότι αν βρεθεί κάποιος κορυφαίος ποιοτικά φορ, τότε θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για την απόκτησή του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

«Αν κοιτάξουμε τους αριθμούς τότε έχουμε αρκετούς ποιοτικούς επιθετικούς. Θα μπορούσαμε να έναν σπουδαίο επιθετικό, έναν ακόμη, αλλά πρέπει να τον βρούμε. Όταν μιλάμε για “κάποιους” που έρχονται, θα μπορούσα να βγω και να αγοράσω κάποιο μόνο και μόνο για να δώσω ελπίδα στους οπαδούς της ομάδας», ανέφερε αρχικά ο προπονητής της Άρσεναλ και πρόσθεσε:

«Αυτό που είναι σημαντικό είναι να έρθουν παίκτες που μπορούν να ενισχύσουν την ομάδα ή να μην κάνεις τίποτα, από τη στιγμή που είσαι αρκετά δυνατός για να κάνεις κάτι. Αυτό που είναι σημαντικός είναι να φέρουμε έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να δυναμώσει την ομάδα. Ο “οποιοσδήποτε” που μπορεί για εμένα να αντικατοπτρίζει το σύγχρονο ποδόσφαιρο».

Στη συνέχεια, ο Αλσατός τεχνικός τόνισε: «Εάν κοιτάξετε τα γκολ που έχουμε πετύχει, θα παρατηρήσετε ότι έχουμε σημειώσει περισσότερα σε σχέση με την περσινή σεζόν, όταν είχαμε τον καλύτερο επιθετικό της Premier League. Αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες που παίζουν έχουν την ικανότητα να σκοράρουν. Έχουμε τον Γουόλκοτ, τον Ποντόλσκι με περισσότερες από 100 εμφανίσεις με την εθνική του ομάδα».

Καταλήγοντας, ο Βενγκέρ δήλωσε: «Τι να κάνουμε; Να πούμε: “να αγοράσουμε ακόμη έναν”. Ωστόσο, χρειάζεται να αποκτήσεις έναν παίκτη που μπορεί να φέρει ανταγωνισμό στη συγκεκριμένη θέση της ομάδας. Οι οπαδοί περιμένουν από εμάς να φέρουν έναν σπουδαίο παίκτη. Πρέπει να είναι αρκετά δυνατός για να μπορέσει να ανταπεξέρθει στις απαιτήσεις που υπάρχουν εν όψει των επόμενων ετών».


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: