Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

«Ήθελε Μίλαν ο Μάριο»


Στην αποκάλυψη πως ο Μάριο Μπαλοτέλι ήθελε πολύ να παίξει στη Μίλαν, προχώρησε ο Τσέζαρε Πραντέλι, σχολιάζοντας τη μεταγραφή του παίκτη στους «ροσονέρι».

«Ήθελε Μίλαν ο Μάριο»
Οι τελευταίες μέρες των μεταγραφών του Ιανουαρίου επιφύλαξαν μια μεγάλη έκπληξη στους οπαδούς της Μίλαν. Την απόκτηση του Μάριο Μπαλοτέλι από τη Μάντσεστερ Σίτι. Μια μεταγραφή που έμοιαζε απίθανο να πραγματοποιηθεί, τόσο λόγω κόστους, όσο και λόγω της άποψης που είχε για τον παίκτη ο πρόεδρος του συλλόγου, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε αποκλείσει κάθε περίπτωση απόκτησης του ιδιόρρυθμου επιθετικού.

Ο ίδιος ο Μπαλοτέλι, ωστόσο, επιθυμούσε πολύ να αγωνιστεί με τα χρώματα της Μίλαν. Αυτό αποκάλυψε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Ιταλίας, Τσέζαρε Πραντέλι.

«Με αυτή τη μεταγραφή πραγματοποιείται η επιθυμία του Μπαλοτέλι. Γνώριζα από καιρό πως ο Μάριο ήθελε πολύ να παίξει στη Μίλαν και τώρα το όνειρό του γίνεται πραγματικότητα», αποκάλυψε ο Πραντέλι.

Ο Ιταλός προπονητής θεωρεί πως η κίνηση αυτή θα κάνει καλό στην καριέρα και την περεταίρω εξέλιξη του ποδοσφαιριστή. «Η Μίλαν δουλεύει πολύ και σωστά με τους νέους. Όχι μόνο σε αγωνιστικό επίπεδο. Με τη μεταγραφή του στη Μίλαν, ο Μάριο θα ωριμάσει και θα βελτιωθεί, τόσο ως παίκτης, όσο και ως προσωπικότητα. Κάτι που είναι πολύ θετικό και για την εθνική Ιταλίας», σχολίασε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός.

Κλείνοντας, ωστόσο, ο Πραντέλι «προειδοποίησε» τον Μπαλοτέλι. «Τα πάντα εξαρτώνται από εκείνον, τώρα πια. Πρέπει να αποδείξει πως είναι έτοιμος για μια καινούργια αρχή στην καριέρα και τη ζωή του», είπε χαρακτηριστικά ο Τσέζαρε Πραντέλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: