Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Διώχνει τους διεθνείς και βάζει μπαλώματα!!

«Ντου στα Αποδυτήρια», με αφορμή τα «φύγε εσύ – έλα εσύ» στα τελευταία «μεταγραφικά» 24ωρα στον Παναθηναϊκό.
Εγώ μερικά πράματα δεν μπορώ να το καταλάβω. Και μιλάω για όσα γίνονται, αλλά και ακούγονται τις τελευταίες μέρες στον Παναθηναϊκό. Άλλο που θα κάτσει η μπίλια. Και το λέω αυτό επειδή απομένουν ακόμα λίγες ώρες μέχρι να τελειώσουν οι μεταγραφές, άρα ποτέ δεν μπορείς να αποκλείσεις μια έκπληξη της τελευταίας στιγμής.
Τέλος τόσοι διεθνείς
Κάθεσαι και λες, λοιπόν. Ο Καραγκούνης; Διεθνής. Τέλος το καλοκαίρι. Ο Κατσουράνης; Διεθνής. Πριν φτάσουμε στα μισά της σεζόν, έγινε διαζύγιο και μ’ αυτόν. Ο Σπυρόπουλος και ο Χριστοδουλόπουλος; Κι αυτοί διεθνείς, οι οποίοι τώρα μείνανε ελεύθεροι. Και είναι ένας ακόμα παίκτης εθνικής, ο Βύντρα που είναι τελειωμένη ιστορία, αφού δεν τα βρήκε με την ομάδα.
Κι από την άλλη πλευρά ακούς και διαβάζεις γι’ αυτόν τον Μπόιντ τον Σκωτσέζο που από το 2010 έχει γίνει γυρολόγος ή για τον Γιαννάκη τον Παπαδόπουλο που μένει τελικά στην Γερμανία για να παίξει Β’ εθνική, τον Κοντοέ και πάει λέγοντας. Είπαμε. Να κρατήσουμε μια πισινή καθώς πριν λήξει η μεταγραφική περίοδος όλα είναι πάντα ανοιχτά.
Ό,τι γράφει δεν ξεγράφει…
Εδώ, όμως, έχουν ήδη φύγει ένα σωρό παίκτες. Έλληνες διεθνείς, όπως είπαμε. Κι ό,τι γράφει δεν ξεγράφει.
Αν, μάλιστα, προσθέσουμε και τον παικταρά Λέτο, που όμως ήταν τραυματίας έναν χρόνο, αλλά και τον Πετρόπουλο, τότε μιλάμε πια για ένα σημαντικό ποσοστό παικτών που αποχώρησαν μέσα στην σεζόν. Δεν προλαβαίνουν να σβήνουν ονόματα από το ρόστερ στον Παναθηναϊκό.
Δεν ήταν, αλλά θα γίνει…
Και ο Πετρόπουλος, βέβαια, μπορεί να μην έπαιζε στην εθνική Ελλάδας, αλλά έτσι όπως το πάει με τις εμφανίσεις του στην ΑΕΚ σε λίγο θα αναγκάσει τον Σάντος να τον καλέσει. Θα γίνει κι αυτός διεθνής, δηλαδή.
Με τις άλλες θέσεις
Μόνο ο Καρνέζης έχει μείνει, λοιπόν, από Έλληνες διεθνείς, συν τον Σεϊταρίδη βέβαια. Και στην συγκεκριμένη θέση του τερματοφύλακα, εδώ που τα λέμε ακόμα κι αν πωληθεί ένας γκολκίπερ, δεν υπάρχει τόσο μεγάλο θέμα. Άσε που θα βάλει και καλά λεφτά στο ταμείο του ο Παναθηναϊκός. Καρνέζης και Καπίνο είναι μια χαρά δίδυμο. Και ειδικά ο Καρνέζης είναι σε καλό φεγγάρι. Με τις άλλες θέσεις της ενδεκάδας είναι τι γίνεται. Εκεί είναι το μεγάλο πρόβλημα.
Με τα παιδιά της Παιανίας
Και το μόνο που δεν χρειάζεται ο Παναθηναϊκός είναι μπαλώματα. Ειδικά αυτή την εποχή που είναι έξω από κάθε στόχο. Δεν είναι, δηλαδή, να πεις ότι θα κάνει δυο, τρείς μεταγραφές επιπέδου για να χτίσει ομάδα για του χρόνου. Το καλοκαίρι θα γίνει ό,τι είναι να γίνει.
Να πω και κάτι, λοιπόν, έτσι όπως το σκέφτομαι; Από την στιγμή που δεν έκατσε η περίπτωση Σισέ, που όντως θα μπορούσε να εμπνεύσει και να αλλάξει τελείως το κλίμα, μήπως θα ήταν καλύτερο να μην ψάχνει δεξιά – αριστερά ο Παναθηναϊκός τώρα τον Γενάρη για παίκτες που δεν θα κάνουν τελικά τη διαφορά;
Και να ξεκαθαριστεί και στον κόσμο ότι η ομάδα θα πορευτεί μέχρι το τέλος της σεζόν με τα παιδιά της Παιανίας. Με τον Χουχούμη, τον Φουρλάνο, τον Τριανταφυλλόπουλο και ούτω καθεξής. Και χρόνος στα πιτσιρίκια θα δοθεί, σαν επένδυση στο μέλλον, αλλά και δεν θα μπει καθόλου στις σκοτούρες και στα έξοδα ο Παναθηναϊκός.

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: