Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Έφυγαν Χριστοδουλόπουλος, Σπυρόπουλος!

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αποτελούν οι Νίκος Σπυρόπουλος και Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος καθώς και οι δύο ήρθαν σε συμφωνία με ομάδες του εξωτερικού.

Έφυγαν Χριστοδουλόπουλος, Σπυρόπουλος
Τόσο ο Νίκος Σπυρόπουλος όσο και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος αποτελούν παρελθόν από τον Παναθηναϊκό.

Όπως ενημέρωσε και η ΠΑΕ και οι δύο ποδοσφαιριστές ήρθαν σε συμφωνία με ομάδες από το εξωτερικό και με το «ΟΚ» του τριφυλλιού θα συνεχίσουν σε αυτές την καριέρα τους.

Στην περίπτωση του Σπυρόπουλου είχατε ενημερωθεί πρώτοι από τον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 σήμερα το πρωί ότι ο παίκτης βρίσκεται ήδη στην Ιταλία για να περάσει ιατρικά από την Κιέβο.

Αυτό συνέβη, και αφού τακτοποιήθηκαν και κάποιες μικρές διαφορές στο οικονομικό ο διεθνής αμυντικός πλέον υπογράφει στην ιταλική ομάδα αποχωρώντας από τους πράσινους.

Πρόκειται για κάτι που ο Σπυρόπουλος το ήθελε πάρα πολύ, καθώς –σύμφωνα με πληροφορίες- όπως έλεγε στον μάνατζέρ του, ήθελε να αλλάξει παραστάσεις καθώς δεν μπορούσε να συνεχίσει άλλο στον Παναθηναϊκό κάτω από τις συνθήκες που επικρατούν στην ομάδα.

Αντίστοιχα, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος συμφώνησε με ομάδα από το εξωτερικό, της οποίας το όνομά όμως δεν έχει γίνει γνωστό μέχρι τώρα. Οι πληροφορίες των τελευταίων ημερών ήθελαν τον παίκτη να βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδων από την Ιταλία και τη Γερμανία.

Ο Χριστοδουλόπουλος συμφώνησε και όπως επιβεβαιώνει και ο Παναθηναϊκός πλέον αποτελεί παρελθόν από την Παιανία.

Οι εξελίξεις αυτές συμπεριλαμβάνονται στο πλαίσιο αλλαγών που γίνονται στο ρόστερ, καθώς και σε μια προσπάθεια να μειωθεί το μπάτζετ για να μπορέσει ο Παναθηναϊκός να ανταπεξέλθει και στις οικονομικές απαιτήσεις που έχει η σεζόν.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: