Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Απάντησε στη Χόφενχαϊμ ο Αμάουρι!!

Αρνητική ήταν η απάντηση του Αμάουρι στο τελεσίγραφο που του έστειλε η διοίκηση της Χόφενχαϊμ, καθώς ο επιθετικός της Πάρμα επιβεβαίωσε την επιθυμία του να παραμείνει στην Ιταλία.

Απάντησε στη Χόφενχαϊμ ο Αμάουρι
Είχε κάνει την πρότασή της και περίμενε την απάντησή του. Η Χόφενχαϊμ είχε προσφέρει συμβόλαιο συνεργασίας στον Αμάουρι, περιμένοντας θετική απάντηση από τον διεθνή με την εθνική Ιταλίας παίκτη. Ο καιρός, όμως, περνούσε και ο Αμάουρι δεν έδειχνε να αποφασίζει, κάτι που ανάγκασε τους Γερμανούς να στείλουν τελεσίγραφο στον παίκτη, ζητώντας του να απαντήσει στην πρότασή τους εντός της Δευτέρας.

Τελικά ο Αμάουρι αποδείχτηκε τυπικός στο ραντεβού του με τους ανθρώπους της Χόφενχαϊμ, αφού απάντησε αμέσως στο τελεσίγραφο. Ο επιθετικός της Πάρμα, μέσω του μάνατζέρ του, Τζανπιέρο Ποτσέτα, αφού ευχαρίστησε τους ανθρώπους της ομάδας για το ενδιαφέρον τους, αρνήθηκε την πρόταση που του έγινε, εξηγώντας πως επιθυμία του είναι να παραμείνει στην ομάδα του Ρομπέρτο Ντοναντόνι.

Κάτι ανάλογο είχε δηλώσει και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Πάρμα, Πιέτρο Λεονάρντι, ο οποίος επισήμανε σε συνέντευξή του πως δεν πρόκειται να παραχωρηθεί κανείς από την ομάδα κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Μετά από την εξέλιξη αυτή, οι άνθρωποι της Χόφενχαϊμ είναι υποχρεωμένοι να στραφούν σε άλλες λύσεις για την ενίσχυση της επιθετικής τους γραμμής.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: