Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Νέα ανακοίνωση για τα εισιτήρια

Aνακοίνωση αναφορικά με την διάθεση των εισιτηρίων για τον τελικό του Κυπέλλου εξέδωσε η ΠΑΕ Άρης, η οποία και αναφέρει:

Αναφορικά με την διάθεση των εισιτηρίων από την ΠΑΕ ΑΡΗΣ σημειώνονται και διευκρινίζονται τα εξής:.
Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας που ήδη ανανέωσαν και για τα πλέι-οφ, από τo Σάββατο 17 Απριλίου (μετά τις 12:30) και κατά προτεραιότητα ως την Δευτέρα θα μπορούν να παραλαμβάνουν το εισιτήριο τους με την επίδειξη του διαρκείας τους στο ARIS MOBILE και στο ARIS MEGASTORE. Επιπλέον και οι υπόλοιποι κάτοχοι διαρκείας από το μεσημέρι του Σαββάτου μπορούν να το ανανεώνουν στο ARIS MEGASTORE και να παίρνουν απευθείας το εισιτήριό τους για τον τελικό.

Οι κάτοχοι μόνο των διαρκείας της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος ή οι κάτοχοι μόνο των μίνι διαρκείας των πλει-οφ 2009-2010 μπορούν να συνεχίζουν να εγγράφονται στις εκδρομές (οδικές ή αεροπορικές με πτήσεις τσάρτερ) του τουριστικού οργανισμού Ζορπίδη που αποτελεί επίσημο χορηγό της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και με τον οποίο υπάρχει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ. Όσοι εγγραφούν στις εκδρομές ως και την Πέμπτη 22 Απριλίου εξασφαλίζουν το εισιτήριο του αγώνα. Η εγγραφή μπορεί να γίνεται είτε στο ARIS MOBILE είτε στα κατά τόπους καταστήματα του τουριστικού οργανισμού Ζορπίδη. Η παραλαβή των εισιτηρίων για όλους όσους ανήκουν σ την παραπάνω κατηγορία θα πραγματοποιείται από την Τρίτη και έπειτα από το ARIS MOBILE. Από την Τετάρτη (και την Πέμπτη) θα διατίθενται από το ARIS MOBILE και το ARIS MEGASTORE για όλους ελεύθερα τα εισιτήρια. Υπενθυμίζεται ότι τόσο το ARIS MOBILE όσο και το ARIS MEGASTORE θα παραμείνουν ανοικτά το Σάββατο 9:00 με 17:00 και την Κυριακή 10:00 με 18:00.


Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ προτείνει στους φιλάθλους της να μετακινηθούν οργανωμένα- επομένως και με μεγαλύτερη ασφάλεια- μέσω των εκδρομών του επίσημου χορηγού της, τουριστικού οργανισμού Ζορπίδη, με τον οποίο και έχει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ. Υπάρχουν οδικές εκδρομές (ΗΜΕΡΗΣΙΑ 24-4 με κόστος 60 ευρώ, ΔΙΗΜΕΡΗ 24 και 25-4 με κόστος κατ’ άτομο 110 ευρώ (ξενοδοχείο 3*) και 125 ευρώ (ξενοδοχείο 4*).

Υπάρχουν και αεροπορικές εκδρομές με πτήσεις τσάρτερ (ΗΜΕΡΗΣΙΑ 24-4 με κόστος 260 ευρώ. ΔΙΗΜΕΡΗ 24 και 25-4 με κόστος κατ’ άτομο 300 ευρώ (ξενοδοχείο 3*), 315 ευρώ (ξενοδοχείο 4*) και 325 ευρώ (ξενοδοχείο 5*). ΤΡΙΗΜΕΡΗ 23, 24 και 25-4 με κόστος κατ’ άτομο 330 ευρώ (ξενοδοχείο 3*), 355 ευρώ (ξενοδοχείο 4*) και 380 (ξενοδοχείο 5*).

Σε όλες τις τιμές δεν περιλαμβάνονται τα εισιτήρια του αγώνα, τα οποία όμως είναι εξασφαλισμένα σε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ με την ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Πληροφορίες και στο σάιτ του τουριστικού οργανισμού Ζορπίδη www.zorpidis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: