Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Αραβίδης: "Πρέπει να παίξουμε σαν Aρης"


Ο Αραβίδης ποζάρει με τη φανέλα του Αρη O Χρήστος Αραβίδης δεν αποκλείεται να ξεκινήσει στο βαισκό σχήμα για τους "κίτρινους" στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Ο νεαρός μέσος των "κιτρίνων" φιλοξενήθηκε στον Aρης FM και είχε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση ξεκινώντας από τον αγώνα της Κυριακής: "Φυσικά, θα τα δώσουμε όλα. Θα παίξουμε με μία πολύ καλή ομάδα και είναι ευκαιρία να παίξουμε μπάλα σε έναν καλό αγωνιστικό χώρο. Η συγκέντρωσή μας θα πρέπει να παραμείνει μόνο σε αυτό το ματς. Το παιχνίδι αυτό κρίνει την επιτυχημένη χρονιά που έχουμε ως τώρα και πρέπει να ακολουθήσουμε τα λόγια του προπονητή μας και να μείνουμε συγκεντρωμένοι".

Σχετικά με το πόσο εύκολο είναι να μείνουν συγκεντρωμένοι οι παίκτες εν όψει τελικού, απάντησε ο 24χρονος επιθετικός: "Εύκολο δεν είναι και όλοι μας χαιρόμαστε που θα βρεθούμε στον τελικό, αλλά δεν ήταν ο στόχος μας αυτός, το να φτάσουμε δηλαδή στον Τελικό, αλλά να τον κατακτήσουμε. Οφείλουμε να δίνουμε χαρά στον κόσμο μας και τα πανηγύρια να τα αφήσουμε στους οπαδούς μας, που είναι πάντα δίπλα μας και τα αξίζουν. Εμείς πρέπει να παίξουμε σαν Αρης και να βγάλουμε μία πολύ καλή αγωνιστική εικόνα".

Στην ερώτηση αν θέλει να πάρει αγωνιστικά λεπτά στους αγώνες που ακολουθούν, απάντησε: "Είναι πρόκληση το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής που να μη θέλει να αποδεικνύει σε κάθε αγώνα την αξία του. Ο καθένας θα πρέπει να έχει απόδοση για τον ίδιο τον εαυτό του, αλλά πάνω απ' όλα για την ομάδα".
Για το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας απέναντι στους ερυθρόλευκους, δήλωσε ο Αραβίδης: "Είναι αναμφίβολα ένα μεγάλο ματς και πρέπει να εμφανιστούμε όπως στην πλειονότητα των αγώνων μας. Να παίξουμε σωστά και να διεκδικήσουμε ό, τι καλύτερο μπορούμε. Θα είναι σίγουρα ευχής έργον να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι και αυτό επιδιώκουμε σε κάθε αγώνα. Δεν είναι αδιάφορο το ματς, αλλά μπορεί να κρίνει τη βαθμολογία των play -off".

Αναφορικά με την είσοδο της ομάδας στα playoffs είπε: "Δε θέλουμε απλά να συμπληρώνουμε την τετράδα αυτής της διαδικασίας, αλλά να είμαστε μέσα σε αυτήν για τους δικούς μας υψηλούς στόχους, δεδομένου του κόσμου που διαθέτουμε, αλλά και της ποιότητάς μας. Θέλουμε να κερδίσουμε τον αγώνα της Κυριακής και γι' αυτό θα κατέβουμε κάτω"

Ερωτηθείς για τον αν φοβάται κάποια από τις υπόλοιπες ομάδες των play-off, δήλωσε: "Το καλύτερο είναι να προβληματίζονται οι άλλοι από τον καλό Αρη. Εμείς δεν κοιτάμε τους αντιπάλους μας, πέρα από το σεβασμό που δείχνουμε. Εμείς είμαστε αυτοί που περάσαμε στον Τελικό, έχουμε αποδείξει ότι είμαστε καλό σύνολο και μπορούμε να κάνουμε πολλά. Με σκυμμένα τα κεφάλια και χωρίς πολλά λόγια. Να αφήσουμε τον κόσμο μας να κάνει αυτό που ξέρει κι εμείς να κοιτάξουμε τη δουλειά μας".
Σχετικά με το αν επιθυμεί να πάρει θέση στη βασική ενδεκάδα της ομάδας, τόνισε: "Ο Σάκης ο Πρίττας αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση, για όλους τους ποδοσφαιριστές, όχι μόνο για μένα. Από' κει και πέρα, κι εγώ, από την πλευρά μου, θα ήθελα να παίζω σε όλα τα ματς. Δουλεύω σε μια μεγάλη ομάδα, μαθαίνω πολλά από τον προπονητή μου και είμαι στη διάθεσή του όποτε με χρειαστεί. Αποδεικνύω πολλά καθημερινά στις προπονήσεις, αλλά μοναδικός κριτής είναι ο προπονητής μου και εμπιστεύομαι απόλυτα την άποψή του".

Τέλος, για τους χιλιάδες οπαδούς που θα βρεθούν στο πλευρό της ομάδας στον Τελικό του Κυπέλλου, σημείωσε πολύ χαρακτηριστικά ο επιθετικός της ομάδας: "Πιστεύω ότι και 30 χιλιάδες εισιτήρια να είχαμε, πάλι θα κατεβαίναμε όλοι. Είναι μεγάλη στιγμή για το Σύλλογο και για όλους μας. Θα είναι μεγαλύτερη η ευχαρίστηση, βέβαια, να κατακτήσουμε και το τρόπαιο. Θα δώσουμε το150% των ικανοτήτων μας. Είναι ξεχωριστός αγώνας τον οποίο, όμως, θα κοιτάξουμε από Δευτέρα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: