Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Θέλει Νέμεθ η Σαμπντόρια


Νέμεθ,Μπλάνκο και Γκέντζογλου πανηγυρίζουν Η ιστοσελίδα calcionews24.com αποκαλύπτει επικαλούμενη δημοσίευμα της TuttoSport, ενδιαφέρον της Σαμπντόρια για τον δανεικό από τη Λίβερπουλ Ούγγρο επιθετικό της ΑΕΚ, Κρίστιαν Νέμεθ. Μάλιστα όπως τονίζεται η ιταλική ομάδα βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους "ρεντς" για την απόκτηση του νεαρού επιθετικού.

"Σύμφωνα με την Tuttosport η Σαμπντόρια περιμένει να τελειώσει η σεζόν για να δει αν θα πάει ή όχι στο Champions League και ακολούθως να κινηθεί στο παζάρι. Σε περίπτωση που βγει στο Champions League, θα ενισχυθεί στην άμυνα. Ο Ντελ Νέρι έχει εντοπίσει τον Αντρέα Μπαρτσάλι της Βόλφσμπουργκ, ο οποίος θα μπορούσε να επιστρέψει στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Επίσης μπορεί να αποκτηθεί και ο άλλοτε συμπαίκτης του σε Παλέρμο και Γερμανία, που είναι τώρα στην Πάρμα, ο Κριστιάνο Τζακάρντο. Στο μεταξύ, στη Γένοβα συνεχίζουν τις επαφές με τη Λίβερπουλ για τον Ούγγρο επιθετικό Κρίστιαν Νέμεθ ο οποίος αγωνίζεται φέτος δανεικός στην ΑΕΚ", αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: