Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Στην απομόνωση οι «κίτρινοι»

Στην απομόνωση οι «κίτρινοι»

Αν οι αγνοί φίλοι του Άρη έχουν τους δικούς τους λόγους να θέλουν όσο τίποτα άλλο στη γη το κύπελλο, τα μέλη της διοίκησης έχουν άλλους χίλιους .
Όσοι πάλι νομίζουν ότι ο Έκτορ Κούπερ και οι ποδοσφαιριστές του Άρη πάνε πίσω κάνουν τεράστιο λάθος.
Ο Αργεντίνος τεχνικός , ζει τη δική του ξεχωριστή εμπειρία αφού δεν μπορεί να σκεφτεί τίποτα άλλο πέρα από την κατάκτηση του τροπαίου.
Ο προπονητής του Άρη δεν είναι διατεθειμένος να «πετάξει» την κλασική ευκαιρία που του δίνεται στα …σκουπίδια και θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να προσθέσει στην πλούσια καριέρα του ένα ακόμη παράσημο.
Με δεδομένο ότι τώρα πλέον γνωρίζει απ΄ έξω και ανακατωτά τα κρατούντα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο(μετράει το πρώτο του εξάμηνο) έχει πάρει ήδη τις αποφάσεις του, πέρα από την προετοιμασία της ομάδας και για το αγωνιστικό στρατηγείο που σκέφτεται να εγκαταστήσει στην πρωτεύουσα,οδηγώντας τα «κιτρινόμαυρα κομάντος στην …απομόνωση».

Απόλυτη ηρεμία-τέλεια αυτοσυγκέντρωση

Αυτό που ζήτησε πρωτίστως από τη διοίκηση αλλά και από όλους όσοι περιστρέφονται γύρω από την ομάδα ήταν «να αφήσουν ήσυχους τους ποδοσφαιριστές».
Το απόλυτο κουμάντο των αποδυτηρίων και του αγωνιστικού τμήματος σκέφτεται να κρατήσει τους «κιτρινόμαυρους» μακριά από τα «προεόρτια» και τα όσα προηγούνται μιας μεγάλης διοργάνωσης όπως είναι ο τελικός.
Πριν από μερικά εικοσιτετράωρα σε μια από τις κατ΄ ιδίαν ομιλίες του συμβούλεψε τους ποδοσφαιριστές να μην ασχοληθούν με το θέμα των εισιτηρίων και φυσικά να αποφύγουν την εμπλοκή σε όλες αυτές τις διαδικασίες που αφορούν τα απ΄ έξω και τα γύρω-γύρω από τη διοργάνωση και το κορυφαίο ραντεβού της 24ης Απριλίου. Το επόμενο βήμα αφορά την αναχώρηση της αποστολής για την Αθήνα την Παρασκευή το πρωϊ(στις 10:30). Μόλις φτάσει στην πρωτεύουσα θα οδηγηθεί κατευθείαν στην… απομόνωση . Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ομάδα θα μείνει σε ξενοδοχείο στην περιοχή της Βουλιαγμένης με ρητή εντολή φυσικά να κρατηθεί μακριά από όλους. Και όταν λέμε από όλους εννοούμε πρώτα απ΄όλα τον κόσμο, τους δημοσιογράφους και δευτερευόντως τη διοίκηση. Επιθυμία του Αργεντίνου είναι να μην ενοχλήσουν και φυσικά να μην αποπροσανατολίσουν τους ποδοσφαιριστές ούτε και οι οικογένειές τους. Αυτό που θέλει να πετύχει με την τέλεια απομόνωση είναι να παραμείνουν οι παίκτες αφοσιωμένοι στο καθήκον τους και συγκεντρωμένοι στην αποστολή τους- με μαθηματική ευλάβεια -χωρίς να παρεκκλίνουν ούτε ένα ..εκατοστό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: