Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Ολοένα και πιο κοντά στο "όνειρο" η Λάρισα


Προχωράνε τα έργα στο νέο γήπεδο της Λάρισας Η πίστη των ανθρώπων της Λάρισας πως η ομάδα τους θα μπορέσει να αγωνιστεί την νέα περίοδο στο καινούργιο της γήπεδο, παίρνει "σάρκα και οστά". Οι εργασίες για την ανέγερσή του προχωρούν με ταχύτατους ρυθμούς και πλέον θεωρείται σίγουρο ότι θα είναι έτοιμο εντός χρονοδιαγράμματος.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ την Παρασκευή, αναφέρει: "Με ταχύτατους ρυθμούς συνεχίζεται η κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΛ και των συνοδών χρήσεων και η πρόοδος των εργασιών καταδεικνύεται εμφανώς στα φωτογραφικά στιγμιότυπα. Με την ολοκλήρωση την εφαρμογής όλων των κερκιδοφόρων, ξεκίνησε και η τοποθέτηση των αντίστοιχων κερκίδων στο άνω διάζωμα της ανατολικής πτέρυγας, ενώ η βόρεια και η νότια έχουν προχωρήσει πλέον στο στάδιο της τοιχοποιίας.

Αναφορικά με το κεντρικό κτίριο στη δυτική πτέρυγα, παράλληλα με την κατασκευή του πρώτου επιπέδου (-1) ξεκίνησε και βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο η κατασκευή του δευτέρου επιπέδου (0), όπου θα στεγάζονται λειτουργικοί χώροι της ΠΑΕ και χώροι εστίασης (εστιατόριο, VIP Lounge, café-bar).
Ταυτόχρονα, συνεχίζονται με αντίστοιχους ρυθμούς οι εργασίες και στα δύο κτίρια των εμπορικών χρήσεων".

Δεν υπάρχουν σχόλια: