Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Δίδυμοι πύργοι στην επίθεση

Δίδυμοι πύργοι στην επίθεση

Ο Φερνάντο Σάντος έκανε ορισμένες δοκιμές ενόψει πλέι-οφ στο ματς με την Καβάλα, αλλά ετοιμάζεται να κάνει και νέες δοκιμές στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη την προσεχή Κυριακή.
Στη χθεσινή πρωινή προπόνηση που έγινε στις εγκαταστάσεις του Γιώργου Λώλα στη Σουρωτή έδειξε ότι σκέφτεται να παρατάξει τον ΠΑΟΚ στο κυριακάτικο παιχνίδι με… «δίδυμους πύργους» στην επίθεση δοκιμάζοντας ένα σχήμα 4-4-2 με Μουσλίμοβιτς και Παπάζογλου στη γραμμή «κρούσης».
Η προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής με τον Πορτογάλος τεχνικό να σταματάει αρκετές φορές το πρόγραμμα για να βάλει… «γκάζια» στους παίκτες που δεν εκτελούσαν σωστά τις ασκήσεις. Οι φωνές του Σάντος είχαν στόχο να αφυπνήσουν τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι φάνηκε σε ορισμένες περιπτώσεις να δείχνουν μία νωθρότητας στην εκτέλεση των ασκήσεων. Ο Πορτογάλος επέμεινε αρκετά στην ορθρολογική ανάπτυξη όταν η ομάδα παίζει με σύστημα 4-4-2 και έτσι στις ασκήσεις εναλλάσονταν οι βασικοί με τους αναπληρωματικούς εκτελώντας ουσιαστικά τις ίδιες εντολές εναλλάξ.
Στις δοκιμές του Σάντος φάνηκε ότι σκέφτεται να παρατάξει τον ΠΑΟΚ με «4-4-2» απέναντι στον Εργοτέλη με το Χαλκιά κάτω από τα δοκάρια, τον Αραμπατζή δεξί μπακ και το Λίνο αριστερό, τους Τσιρίλο και Σαβίνι κεντρικό αμυντικό δίδυμο (θα λείπουν οι τιμωρημένοι Κοντρέρας και Μαλεζάς), κεντρικούς χαφ τον Γκαρσία και το Βιτόλο, δεξιά το Βιεϊρίνια, αριστερά το Σορλέν και επιθετικό δίδυμο το Μουσλίμοβιτς με τον Παπάζογλου.

«ΟΚ» ο Βιεϊρίνια

Και χθες ο Βιεϊρίνια συμμετείχε κανονικά και στις δύο προπονήσεις, τόσο στην πρωϊνή στην Σουρωτή, όσο και στην απογευματινή που έγινε στην Τούμπα. Ο νεαρός Πορτογάλος δεν έχει κανένα πρόβλημα από τον τραυματισμό του στο γλουτό την περασμένη Κυριακή και έτσι αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά απέναντι στον Εργοτέλη.

Απόντες Σνάουτσνερ – Μουν

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και χθες ο Σνάουτσνερ, ο οποίος θα χάσει το ματς με τον Εργοτέλη. Ακόμη ο Μουν απουσίασε χθες με άδεια λόγω προσωπικού θέματος. Σήμερα θα γίνει μόνο μία προπόνηση, το πρωί στις 10:30 στη Σουρωτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: