Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Μάχη στην επαρχία για 250.000 Ευρώ!

http://www.sport24.gr/ast/cov/su/superleague1_b.jpgΤο φετινό πρωτάθλημα παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον σε κορυφή, μέση και ουρά, αφού τα περισσότερα ματς θα δώσουν την ευκαιρία σε διάφορες ομάδες, να επωφεληθούν από την βαθμολογική θέση που θα τερματίσουν. Μπορεί να απομένει μια μόλις αγωνιστική για την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος, ωστόσο αρκετά είναι τα ματς που θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον, ειδικά στην μέση της βαθμολογίας.

Αυτό συμβαίνει γιατί σύμφωνα με το καταστατικό της Σούπερ Λιγκ, η ομάδα της επαρχίας που θα τερματίσει πιο ψηλά στη βαθμολογία από τις άλλες, θα πάρει 250.000 Ευρώ, ποσό διόλου ευκαταφρόνητο για τα δεδομένα αρκετών συλλόγων.

Τέσσερις ομάδες λοιπόν θα παλέψουν την 30η αγωνιστική για το... πρωτάθλημα της επαρχίας, και αυτές είναι η Καβάλα (38 βαθμοί), ΑΕΛ (37 βαθμοί), Εργοτέλης (36 βαθμοί), Αστέρας Τρίπολης (36 βαθμοί).

Το πρόγραμμα των... μονομάχων

Τις πιο δύσκολες αποστολές έχουν Αστέρας Τρίπολης και Εργοτέλης, αφού οι Αρκάδες θα έρθουν στην Αθήνα για το ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, ενώ οι Κρητικοί θα ταξιδέψουν στην Θεσσαλονίκη για τον ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Από θέση ισχύος θα βρεθεί σίγουρα η Καβάλα, που παίζει στο "Ανθή Καραγιάννη" με αντίπαλο τον αδιάφορο (όπως φάνηκε και στο ματς με την ΑΕΛ), Πανιώνιο.

Η ΑΕΛ από την πλευρά της παίζει στο Αλκαζάρ με τον Λεβαδειακό, που "καίγεται" για τη νίκη, αφού βρίσκεται κάτω από τη ζώνη του υποβ

Δεν υπάρχουν σχόλια: