Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Ψιθυροι

  • Πολύ δύσκολα ο Κυριάκος Παπαδόπουλος θα δεχτεί πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του στον Ολυμπιακό, καθώς φαίνεται ότι έχει πάρει απόφαση να φύγει για το εξωτερικό
  • Μπορεί να καθόταν στο... πάνω διάζωμα και να φορούσε καπελάκι, όμως αρκετός κόσμος αναγνώρισε τον Γιάννη Μανιάτη να πίνει σαμπάνια και να... καλοπερνάει στην... αγκαλιά της Σάσας Μπάστα το βράδυ της Τετάρτης (14/4) στο Ποσειδώνιο ακούγοντας τον Πάνο Κιάμο!
  • Τον καφέ τους απόλαυσαν το μεσημέρι της Πέμπτης (15/4) σε καφετέρια σε εμπορικό κέντρο της Κηφισιάς ο Λουκάς Βύντρα με τον Κώστα Κατσουράνη. Την ίδια ώρα στα νότια προάστια το ίδιο έκαναν στο Faces ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης με τον Νίκο Σπυρόπουλο.
  • "Σιμάο, απ' ό,τι είδα σε βιντεάκια και διάβασα στις εφημερίδες στο γλέντι στα μπουζούκια μια χαρά έχεις μάθει τα ελληνικά. Εχεις μάθει να λες τον ύμνο και όλα τα συνθήματα. Οπότε δεν θα ξαναμιλήσουμε αγγλικά στην προπόνηση", είπε ο Νιόπλιας κάνοντας πλάκα στον μοζαμβικανό παίκτη κατά τη διάρκεια της προπόνησης προκαλώντας τα γέλια της ομήγυρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: