Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Η πέτρα ενός άλλου σκανδάλου!

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd13/imgv3b_RFZkvkoyax.jpghttp://www.sportdog.gr/Articles/Images/media_4217.jpgΤα ...παραστρατήματα του Τζον Τέρι με τη σύζυγο του τότε συμπαίκτη του στην Τσέλσι, Γουέιν Μπριτζ, ζήλεψαν οι παίκτες της Μπόκα Τζούνιορς.Λούλι Φερνάντεζ.

Η 22χρονη καλλονή, σύζυγος του ποδοσφαιριστή της Μπόκα, Πάμπλο Μόουτσε και πρώην σύντροφος του Φερνάντο Γκάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, φαίνεται πως ...αναστάτωσε τον Χουάν Ρόμαν Ρικέλμε, ο οποίος ως άλλος Τζον Τέρι, δεν κατάφερε να αντισταθεί στα θέλγητρά της και αποφάσισε να της φλερτάρει.

Δυστυχώς για τον ίδιο και ευτυχώς για τον Μόουτσε, η Λούλι αποδείχθηκε πιστή στο στεφάνι της, απέκρουσε το φλερτ του Ρικέλμε και μάλιστα το αποκάλυψε στον σύζυγό της. Ο Μόουτσε εξοργίστηκε, ωστόσο δεν πήγε να ζητήσει το λόγο από τον Ρικέλμε, προτιμώντας να κάνει τα παράπονά του στη διοίκηση της Μπόκα Τζούνιορς.

Αυτή, πάντως, δεν μπήκε σε διαδικασία να ...ενοχλήσει το μεγάλο της αστέρι κι έτσι ο Ρικέλμε δεν είχε κι άλλες δυσάρεστες εκπλήξεις (π.χ. πρόστιμο ή κάποια άλλη πειθαρχική ποινή), πέρα από τη ..."χυλόπιτα".

Η Λούλι Φερνάντεζ είναι μόλις 22 ετών (γεννημένη στις 10 Φεβρουαρίου του 1988 στο Αζούλ της Αργεντινής) και εργάζεται ως μοντέλο, ηθοποιός και τηλεπαρουσιάστρια. Με αναλογίες 91-61-90 θεωρείται "ιδανικό κορμί" στο χώρο του μόντελινγκ, ωστόσο η ίδια είχε από μικρή έφεση στο ποδόσφαιρο, δηλώνοντας μάλιστα πως "ο Ντιέγκο Σιμεόνε και ο Γκαμπριέλ Μπατιστούτα ήταν πάντα τα είδωλά μου"!

Παρότι ο σύζυγός της αγωνίζεται στην Μπόκα, η ίδια δηλώνει οπαδός της ...μισητής Ρίβερ Πλέιτ!

Πριν ασχοληθεί με το μόντελινγκ και το ...ποδόσφαιρο, είχε προλάβει να περάσει από τη ρυθμική γυμναστική (από τα 7 ως τα 13 της χρόνια), το χόκεϊ επί χόρτου και το πατινάζ, ενώ πριν αρχίσει να δημιουργεί δεσμούς με ποδοσφαιριστές, φημολογείται πως είχε περάσει από το κρεβάτι του Μικ Τζάγκερ των θρυλικών Rolling Stones!

Τα τελευταία χρόνια μετρά αρκετές αποκαλυπτικές φωτογραφίσεις σε περιοδικά όπως το "Maxim", το "People" και το "Man",

Δεν υπάρχουν σχόλια: