Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Άντερσον: Ο Νίνης 'κόπηκε' από την Τσέλσι!

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd13/imgv3b_NXZhRkNF4H.jpgΣτην αποκάλυψη ότι ο Σωτήρης Νίνης έχει 'τσεκαριστεί' από την Τσέλσι, παρόλα αυτά επειδή δεν ταιριάζει στο αγγλικό στιλ ποδοσφαίρου 'κόπηκε' από την ομάδα του Λονδίνου, προχώρησε ο Πελέ Άντερσον.Ο άλλοτε συνεργάτης των 'μπλε' στα Βαλκάνια, σχολίασε ότι ο νεαρός άσος του Παναθηναϊκού φαινόταν μία ενδιαφέρουσα περίπτωση, όσοι σκάουτερ της Τσέλσι όμως τον παρακολουθήσαν, διαπίστωσαν ότι δεν μπορεί να αγωνιστεί στην Αγγλία.

«Είναι αλήθεια ότι παρακολουθούσαμε τον Νίνη. Εγώ ήμουν υπεύθυνος Βαλκανίων. Εκανα πλήρη αναφορά για κάποιον παίκτη και εφόσον φαινόταν ενδιαφέρουσα περίπτωση έρχονταν οι ανώτεροι για να τον τσεκάρουν.

Δεν θα ήθελα να πω περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά μπορώ να σας αποκαλύψω ότι ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού "κόπηκε" τότε από την Τσέλσι διότι η πλειονότητα των σκάουτερ που τον παρακολούθησαν πίστευαν ότι δεν του ταιριάζει το αγγλικό στυλ ποδοσφαίρου
», είπε στην εφημερίδα 'Sportday' ο Πελέ Άντερσον, ενώ αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Κυριάκου Παπαδόπουλου και στο γεγονός ότι τις περισσότερες συμμετοχές τους τις έχει με τη φανέλα της εθνικής ομάδας:

«Αν είσαι επαγγελματίας σκάουτερ, δεν μπορείς να εισηγηθείς την απόκτηση ενός νέου ταλαντούχου ποδοσφαιριστή ο οποίος αγωνίζεται όλες και όλες δέκα φορές τον χρόνο και αυτές με την εθνική ομάδα κάτω των 21. Ποια σοβαρή ομάδα θα δώσει τρία-τέσσερα εκατομμύρια ευρώ; Για να πάρεις κάποιον ποδοσφαιριστή, θα πρέπει να τον βλέπεις σε δράση κάθε εβδομάδα. Πώς αντιδρά σε όλες τις καταστάσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: